Advent Calendar LaChicBoutique: 18 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Deși ieri soarele și-a făcut timid apariția, se simte în aer apropierea Crăciunului. Încă 8 surprize minunate, oferite de Niran, în beauty Advent Calendar așteaptă să fie descoperite.

Astăzi am pentru voi un nou premiu parfumat, semnat Ungaro. O licoare irezistibilă și romantică, într-o sticluță delicată în formă de măr, Ungaro Fruit d’Amour Pink este parfumul prințesei romantice, pasionale, îndrăznețe.

Fruit d’Amour Pink este un parfum fructat floral, cu note de vârf delicioase și vesele de yuzu, măr și jeleu de mure, note de mijloc într-o explozie romantică de petale de trandafiri și boboci de bujori, așezatepe o bază cremoasă de lemn de santal și de cedru, alături de mosc delicat.

CITEȘTE ȘI: Coşurile cadou de Crăciun, cadoul perfect pentru partenerii de afaceri

Advent Calendar_Ungaro Fruit dAmour Pink

Ca destinație de vacanță, Ungaro Fruit d’Amour Pink mă duce cu gândul la plaja cu nisip roz de pe insula Harbour din Bahamas. Culoarea neobișnuită a nisipului acestei plaje se datorează bucăților de coral, scoicilor și rezidurilor de carbonat de calciu lăsate în urmă de foraminifera (o mică creatură marină care trăiește în recifurile de corali din jurul insulei).

Bahamas este una dintre cele mai exotice destinații de vacanță, cu peisaje paradisiace, perfectă pentru cuplurile aflate în luna de miere, dar și pentru cei care își doresc câteva momente de relaxare și detașare de tumultul vieții cotidiene.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 18 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un parfum Ungaro Fruit d’Amour Pink, oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

– să dați like paginii de Facebook Niran România

– să îmi spuneți într-un comentariu cu ce ați asocia acest parfum Ungaro (flori, fructe, experiențe…)

– să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea acestui minunat parfum Ungaro, oferit de Niran, este Gabrieta Catalina. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto: Mircea Ciolpan

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

33 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

smart Christmas car
Anterior

Ho Ho Ho #smartChristmas !

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 19 decembrie (încheiat)