Advent Calendar LaChicBoutique: 17 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Vremea este din ce în ce mai rece, iar astăzi s-au arătat și primii fulgi, vestitori parcă ai Crăciunului care este din ce în ce mai aproape. Tot astfel, pe nesimțite, ne apropiem și noi de punctul terminus al acestui concurs Advent Calendar LaChicBoutique.

Mai avem însă încă 9 premii din beauty Advent Calendar LaChicBoutique de descoperit, speciale și încântătoare, pe care abia aștept să vi le dăruiesc.

Astăzi am o nouă surpriză Collistar de împărtășit cu voi, oferită binențeles de Niran: crema fondantă sublimă Collistar, care este exact așa cum sună și numele său.

Untul de mango și cel de karité sunt aliați de încredere în cazul pielii uscate și deshidratate, și se regăsesc în compoziția cremei fondante Collistar. Aceasta are o acțiune multiplă : hrănește și hidratează, stimulează procesele de refacere naturală a pielii, previne și repară efectele radicalilor liberi, regenerează țesuturile, contribuind la menținerea elasticității și vitalității pielii.

Această cremă este ideală în sezonul rece, pentru a avea o piele perfectă.

CITEȘTE ȘI: Coşurile cadou de Crăciun, cadoul perfect pentru partenerii de afaceri

AdventCalendar LaChicBoutiqueRo- Collistar Crema Fondente

Surpriza de astăzi din Advent Calendar mă trimite cu gândul o destinație montană de basm – Kitzbühel, din Tirol, Austria. Kitzbühel este o staţiune turistică de renume mondial amplasată într-o zonă perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care se pot bucura de zăpadă din decembrie şi până în aprilie.

Aceasta beneficiază de 22 de pârtii pentru pasionații de ski începători (69 km), 25 de pârtii de dificultate medie (77 km) și 13 pârtii pentru avansați, precum și de cea mai mare reţea de transporturi montane din Austria, având 54 de telecabine şi telescaune ultra-moderne.

Revenind însă la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 17 decembrie, până la ora 23.59, premiul este o cremă fondantă sublimă Collistar (400ml) oferită de Niran.

CITEȘTE ȘI: Sugestii de cadouri pentru Crăciun

Pentru a intra în concurs trebuie:
– să dați like paginii de Facebook Collistar România
– să îmi spuneți într-un comentariu care este anotimpul vostru preferat și de ce
– să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea premiului Collistar oferit de Niran este Anca Vulcu. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto: Mircea Ciolpan

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

20 Comments

  1. toamna e anotimpul preferat, e perioada anului cand in sfarsit am timp pentru desfatarea numita concediu, si cand am timp sa imi rasfat camara cu o multime de bunatati

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 16 decembrie (încheiat)

Milka Lila te inspira la tandrete
Următor

Gânduri tandre și premii dulci de la Milka