Advent Calendar LaChicBoutique: 16 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

După o zi plină și agitată, abia așteptam să vă dezvălui o nouă surpriză din beauty Advent Calendar LaChicBoutique 2015. Am trecut deja de jumătatea acestui concurs și cu cât ne apropiem de Crăciun, premiile devin mai interesante și atractive.

Premiul de astăzi din Advent Calendar LaChicBoutique, oferit de Niran, este unic și seducător.

L’Extase by Nina Ricci este unul dintre acele parfumuri imposibil de descris în cuvinte, un parfum memorabil, senzual și incandescent. L’Extase este prima creație pentru Nina Ricci a celebrului parfumier Francis Kurkdjian, o apă de parfum incandescentă, purtând o semnătură erotică autentică.

Acordurile proaspete de trandafiri sunt condimentate de notele de piper roz, asemenea unei atingeri satinate, dezvăluind apoi o umbră de mosc, intoxicant și incitant, completat de notele calde de benzoină de Siam, lemn de cedru virginian și ambră.

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să alergăm?

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo - Nina Ricci - LExtase

CITEȘTE ȘI: French chic: Le Grenier a Pain

Un parfum senzual precum L’Extase by Nina Ricci nu mă putea purta cu gândul decât într-o destinație exotică, exclusivistă și foarte romantică – astfel, vă propun să descoperim Jade Mountain Resort, de pe insula St. Lucia din Caraibe.

Situat într-un cadru natural perfect pentru screen saver-ul calculatorului, mai ales în lunile reci de iarnă, Jade Mountain Resort se intinde de-a lungul coastei de sud-vest a insulei St Lucia din Caraibe.

Beneficiind de un design arhitectural îndrăzneț, cu poduri care conduc spre adevărate sanctuare individuale cu piscină proprie și coloane din piatră ce se avântă spre cer, Jade Mountain resort din St. Lucia poate fi catalogat ca una dintre cele mai fermecătoare experiențe din Caraibe.

Revenind cu picioarele pe pământ și cu gândul la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 15 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set L’Extase by Nina Ricci (ce include o loțiune de corp parfumată și un accesoriu senzual) oferit de Niran.

CITEȘTE ȘI: Coşurile cadou de Crăciun, cadoul perfect pentru partenerii de afaceri

Pentru a intra în concurs trebuie:

– să îmi spuneți într-un comentariu care este pentru voi cel mai romantic cadou pe care vi l-ar putea oferi partenerul

– să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici )

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Nina Ricci oferit de Niran este Monica Marton. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului. 

Credit foto: Mircea Ciolpan

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

36 Comments

  1. Cel mai romantic cadou ar fi sa imi/ne facă cadou o luna de miere doar noi doi,au trecut 11 ani de la căsătorie și luna de miere nu am avut….locația? ….NU contează,sa fim doar noi doi!

  2. Romantica este fiecare zi cu el, chiar si atunci cand ne certam :))) Eu sunt putin defecta la capitolul asta, cel mai romantic cadou mi s-a parut Ukko – a fost un moment de maxima fericire cand m-am trezit cu o pila alba si pufoasa in brate, care a facut si shushu pe mine :)))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 15 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 17 decembrie (încheiat)