Advent Calendar LaChicBoutique: 15 decembrie (încheiat)

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Și mai aproape de Crăciun! Deja încep să simt puțin presiunea pregătirilor de Sărbători – nu am încă brad, lista de daruri abia începe să se contureze pe hârtie, dar pentru voi am o nouă surpriză în beauty Advent Calendar LaChicBoutique, oferită binențeles de Niran.

Și este vorba iarăși de un premiu original, semnat Dsquared2, casa canadiană a fraților Dan și Dean Caten.

Cea mai recentă lansare a casei este Dsquared2 Want, un parfum inspirat de femeia modernă, puternică, fiind îndrăzneț, autentic și captivant. Notele de vârf surprinzătoare de mandarine, ghimbir și piper roz, strălucesc și atrag.

Trandafirul de Damasc cu aromă feminină, încântătoare și catifelată este acompaniat de notele de heliotrop și neroli, ce completează inima senzuală și florală a parfumului. Notele de bază intense și irezistibile se dezvăluie într-o cascadă amețitoare: vanilie și note bogate de lemn de violete.

Eu, sincer, mă topesc după notele dulci și seducătoare de vanilie, foarte pregnante.

beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo_Dsquared2

CITEȘTE ȘI: 5 produse esențiale pentru îngrijirea pielii în sezonul rece

Alături de surpriza zilei de astăzi din Advent Calendar LaChicBoutique am călătorit săptămâna trecuta, pe aripile imaginației, într-o destinație exotică spectaculoasă – insula Madagascar, patria vaniliei, iar acum vă propun o destinație de vacanță exclusivistă din Caraibe: Peter Island Resort din Insulele Virgine Britanice.

Situat pe una dintre cele mai mari insule private din Caraibe, Peter Island Resort dispune de o colecție de cinci plaje izolate spectaculoase, de vile și apartamente de lux, precum și un centru spa aflat în mijlocul unor grădini luxuriante.

Nu trebuie ratate în Caraibe: peisajele paradisiace (o plimbare la asfințit pentru a admira insula de pe înălțimile muntoase este o experiență de neuitat), dar și delicatesele culinare locale autentice.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 15 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Dsquared2, ce include un t-shirt Dsquared2 Perfumes, o brățară de piele Dsquared2 Wild și o loțiune de corp parfumată Dsquared2 WANT, oferit de Niran.

CITEȘTE ȘI: Ceaiul Matcha: super băutura energizantă naturală

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să îmi spuneți într-un comentariu care este desertul vostru preferat
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Câștigătoarea setului Dsquared2 oferit de Niran este Carmen Nicoleta Mihăilă. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

39 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 14 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 16 decembrie (încheiat)