Advent Calendar LaChicBoutique: 14 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Orice zi de luni din decembrie devine mai frumoasă datorită surprizelor din beauty Advent Calendar LaChicBoutique, sunt convinsă. Așa că nu vă mai țin în tensiune și vă dezvălui premiul de astăzi.

Am ales împreună cu Niran un parfum delicat, semnat Trussardi, cu care ne-am mai întâlnit și săptămâna trecută.

Trussardi My Name este un parfum lejer ca o adiere parfumată de primavară, proaspăt și catifelat. Are o aroma persistentă, senzuală și prețioasă, în care se împletesc notele delicate și îmbătătoare de flori de liliac, violete albe și heliotrop, cu notele irezistibile și seducătoare de vanilie și mosc.

Trussardi My Name este un parfum vesel și strălucitor, ca o primăvară înmiresmată, un parfum care te face irezistibilă și feminină.

CITEȘTE ȘI: Kate Hudson arată fabulos în Calendarul Campari

Niran - AdventCalendar_14decembrie_Trussardi My Name

CITEȘTE ȘI: 3 sucuri energizante pentru alergare

Și dacă săptămâna trecută am călătorit pe aripile înmiresmate ale parfumului Trussardi My Name în Japonia, astăzi vă propun o escală imaginară în Insulele Whitsunday din Australia, o destinație de vacanță perfectă primăvara.

Pe lângă frumusețea sa incredibilă, Marea Barieră de Corali din Australia constituie una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii, oferind o experiență unică în orice anotimp. Insulele Whitsunday prezintă marele avantaj că dețin unicul aeroport comercial din zona Marii Bariere de Corali – situat pe Insula Hamilton – fiind astfel punctul de acces pentru turiștii din toată lumea.

Nu poți rata aici o plimbare cu elicopterul sau hidro-avionul pentru a admira Marea Barieră de Corali, precum și o traversare cu barca între Insula Hamilton și plaja Whitehaven (Paradisul Alb), al cărei nisip incredibil de alb este compus în proporție de 98% din siliciu, care reflectă căldura și nu îți arde tălpile dacă te plimbi descălțat, doar scârțâie simpatic sub pașii tăi.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 14 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Trussardi My Name (ce include o agendă perfectă pentru un jurnal de călătorie, un parfum Trussardi My Name – EDP 15ml și o loțiune de corp parfumată Trussardi My Name – 100 ml) oferit de Niran.

CITEȘTE ȘI: French chic: Le Grenier a Pain

 Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să dați like paginii de Facebook Niran România
  • să îmi spuneți într-un comentariu de cât timp citiți LaChicBoutique.Ro sau dacă l-ați descoperit acum, cu ocazia acestui Advent Calendar
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea premiului Trussardi oferit de Niran este Diana M. Picioroaga. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

29 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 13 decembrie (încheiat)

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 15 decembrie (încheiat)