Advent Calendar LaChicBoutique: 13 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Ziua de 13 decembrie nu este cu ghinion în beauty Advent Calendar LaChicBoutique, ea aducând un premiu seducător, cu care ne-am mai întâlnit și duminic trecută.

Premiul de astăzi din concurs Advent Calendar LaChicBoutique poartă semnătura Kenzo, brandul japonez ce se remarcă prin originalitate în toate creațiile sale.

Cea mai recentă creație parfumată Kenzo, Flower by Kenzo L’Elixir este un parfum gurmand, cu o intensitate rară și un caracter vibrant!

Note de zmeură deschid noul parfum, puse în valoare de note strălucitoare de mandarine. Esența notelor de trandafir de Bulgaria este intensificată de notele de flori de portocal, ce compun aroma antrenantă și constituie o inima florala prețioasă. Esența pură de vanilie de Burbon emană o senzualitate elegantă, iar acordul de praline din notele de bază, transformă parfumul într-un deliciu care creează dependență.

CITEȘTE ȘI: Armani Dolci: colecția specială de dulciuri pentru Crăciun

AdventCalendar_ Flower By Kenzo

Destinația de vacanță pe care v-o propun astăzi, alături de aromele irezistibile ale parfumului Flower by Kenzo L’Elixir, este una exotică, excepțională: Zanzibar, în Tanzania.

O vacanță în Zanzibar este în primul rând o experiență senzorială. Ea însumează experiențe culinare condimentate, plimbări în timp pe străduțele pietruite ale capitalei, ce adăpostesc piețe colorate și arome locale, dar și priveliștea celor mai frumoase plaje de pe coasta de est a Africii și situri spectaculoase pentru scufundări.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 13 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un nou set Kenzo, ce include un box elegant de călătorie și două două fiole de parfum: Flower by Kenzo și Flower by Kenzo L’Elixir.

CITEȘTE ȘI: Cele mai frumoase reclame de Crăciun

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să dați like paginii de Facebook Kenzo Parfums
  • să îmi spuneți într-un care este parfumul Kenzo care vă place sau că inspiră
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului oferit de Niran este Anuska Ana. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

32 Comments

  1. Parfumurile Kenzo sunt cunoscute în întreaga lume pentru aromele lor originale si stilul inimitabil.
    Unul dintre cele mai interesante – preferinta mea, de altfel – este Kenzo Parfum d’Eté cu aroma sa « verde si senzuala ». Este parfumul meu de suflet, foarte proaspat si persistent, descris, perfect, de insusi numele sau – parca, ai mirosi, vara, iarba proaspata, verde, roua de pe flori…
    Un parfum, ce iti creaza o stare de spirit, extraordinara, determindu-te sa „mirosi cu alti ochi” toate celelalte parfumuri, pe care, le mai utilizezi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

paine-Le-Grenier-a-Pain-1
Anterior

French chic: Le Grenier a Pain

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 14 decembrie (încheiat)