Advent Calendar LaChicBoutique: 1 decembrie (incheiat)

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Luna decembrie este despre cadouri, despre familie și prietenie, despre a dărui și despre bucurie. Și toate acestea trebuiau să se regăsească și aici, pe LaChicBoutique.Ro

Sunt încântată deci să vă dezvălui surpriza pe care v-am pregătit-o în “complicitate” cu Niran: Advent Calendar LaChicBoutique 2015.

În fiecare zi începând de astăzi și până în ajunul Crăciunului, vom descoperi împreună branduri și daruri minunate, alături de destinații perfecte de vacanță, pentru că Advent Calendar LaChicBoutique vă va purta anul acesta într-o serie de călătorii fabuloase.

Pentru a marca începutul lunii decembrie, dar și debutul acestui concurs Advent Calendar LaChicBoutique, am ales un premiu special: parfumul Versace Crystal Noir.

parfum Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir este un parfum senzual și delicat, având în compoziție note de gardenie, proaspete și luminoase, dar și o bază distinctă și întunecată de ambră și mosc.

Acest parfum mă poartă cu gândul departe, pe tărâmuri exotice și veșnic însorite, destinația pe care v-o propun astăzi fiind Dubai, în Emiratele Unite. Nu am ales întâmplător această destinație, aici aflându-se și unul dintre celebrele hoteluri Palazzo Versace, o capodoperă arhitecturală în stil neoclasic, cu subtile influențe arabe.

Cele 215 camere și apartamente ale hotelului reflectă esența brandului Versace, remarcându-se prin luxul și calitatea materialelor și detaliilor. Fiecare piesă de mobilier a fost realizată de Casa Versace exclusiv pentru Palazzo Versace Dubai.

Hotelul dispune de 8 restaurante și baruri, fiind prevăzute cu terase pentru a sublinia moștenirea sa de “palazzo” (pentru care curtea interioară reprezenta un spațiu de întâlnire informal, pentru a lua cina și a profita de vremea frumoasă).

Cele trei piscine exterioare sunt decorate cu mozaic și înconjurate de flori și palmieri, completând astfel peisajul fabulos al grădinilor hotelului Palazzo Versace Dubai.

Sper să vă fi încântat această scurtă incursiune în fabulosul Palazzo Versace, iar dacă vă tentează o excursie la Dubai, vă recomand luna ianuarie, pentru a profita de Dubai Shopping Festival.

Să revenim însă la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 1 decembrie, până la ora 23.59, și are ca premiu un parfum Versace Crystal Noir (30ml) oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să îmi lăsați într-un comentariu o idee de destinație pentru vacanța de iarnă
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici )

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol, în cursul zilei de 2 decembrie! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea premiului Versace, prima surpriză din Advent Calendar LaChicBoutique 2015 este Crenguța Oprișan. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

64 Comments

  1. imi place, like&share, particip,,In sens bun orunde mergeam in vacanta in caz de a castiga,.,Nu am posibiliate si omul sa fier singer,.,Tare vreau dar,.,trebuie sa inteleg,.,ca nu pot din bani mei,.,nam.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calendarul Pirelli 2016
Anterior

Calendarul Pirelli 2016 by Annie Leibovitz a fost prezentat la Londra

Haos de Craciun - Love the Coopers - film
Următor

Haos de Crăciun