Un blog personal despre tot ce-i chic

mywoodi-ochelari cu rama din lemn

Accesorii chic: ochelari cu ramă din lemn

Lifestyle

Londra, Amsterdam, Berlin, Las Vegas, Madrid, Milano, Paris, Rio de Janeiro, Roma, Stockholm, Sydney și Tokyo. Poate fi și lista de orașe în care mi-am propus să ajung măcar o dată în viață, dar acum am descoperit noua colecție de ochelari cu ramă din lemn MyWoodi care poartă numele acestor orașe cosmopolite.

Când vine vorba de ochelari de soare am câteva modele care îmi plac și pe care-i port mereu, dar, recunosc, de fiecare dată când vine vara sunt tentată să-mi înnoiesc colecția.

Noua colecție MyWoodi, prezentată în Italia, mi-a atras atenția imediat. Sunt 12 modele, 5 pentru ochelari de soare și 7 pentru ochelari de vedere.

Rama este fabricată din opt straturi de lemn, în nuanțe cromatice fresh și cu care vei ieși imediat în evidență, iar greutatea acesteia este de doar 13 grame.

Anul avesta se poartă fie ochelari cu formă rotundă, fie ovală, așa că poți să alegi forma care te avantajează cel mai mult. De semenea, se poartă contrastul dintre ramă si lentile așa că poți să le asortezi în funcție de culorile preferate, iar MyWoodi are toate combinațiile posibile.

MyWoodi - ochelari cu rama de lemn

MyWoodi - ochelari cu rama de lemn

Iată și o selecție de rame care mi-au plăcut din colecția MyWoodi.

 

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Lifestyle

Go to Top