A walk at the beach: Chanel Spring Summer 2019

Ca de obicei, marii designeri s-au „duelat” în concepte și show-uri spectaculoase cu ocazia fashion week, la Milano, Paris, Londra și New York. De departe însă, show-ul care m-a impresionat cel mai tare este cel pus în scenă de Karl Lagerfeld pentru Chanel Spring – Summer 2019.

Într-o zi mohorâtă de toamnă, Karl a adus plaja și soarele la Paris. Și nu oriunde, ci într-o adresă emblematică pentru capitala franceză – Le Grand Palais. 

Set designerii Chanel au făcut o treabă excepțională… au creat cea mai realistă plajă de interior pe care am văzut-o vreodată, întradevăr fabuloasă. Cadrul perfect pentru prezentarea colecției primăvară – vară Chanel, aflată sub semnul luxului și eleganței fără efort.

 

Transportată pe un tărâm îndepărtat și însorit, asistența a urmărit defilarea modelelor în picioarele goale, pășind pe nisipul fin și chiar apa mării. 

Am remarcat sacourile cu umeri supradimensionați, combinate cu pantaloni capri, costumele lejere cu pantaloni culotte, vestele supradimensinate completate de fuste scurte și pantaloni lungi și vaporoși, suprapunerile interesante, dar și accesoriile neobișnuite, precum cordoanele din multiple șiraguri de perle și gențile duble cu curea în X. 

Poate mai mult ca niciodată, Karl a plasat logo-ul Chanel pe piesele de îmbrăcăminte și accesorii… dar nu deranjează, ci contribuie la impresia generală de lux degajat. 

Dacă vă este dor de o plimbare pe plajă, chiar și doar pe aripile imaginației, vă invit să vizionați întregul show Chanel:

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 trucuri de frumusețe pentru toamna aceasta

Următor

Pet style: noua colecție Lurvig de la Ikea dedicată animalelor de companie