A star is born – muzica și filmul

Dacă de obicei nu îmi place să stric bucuria vizionării unui film cu spoilere, în cazul noii pelicule A star is born (S-a născut o stea) cu Bradley Cooper și Lady Gaga, trebuie să vă previn că veți avea nevoie de șervețele și batiste.

Mai multe! Chiar dacă sunteți o fire tare și nu vă pierdeți la filme romantice, să știți că acesta este diferit. Eu nu plâng la filme, aproape niciodată. Dar A star is born m-a impresionat și mișcat până în adâncul sufletului… nici nu mi-am dat seama când lacrimile au început să curgă șiroaie.

A star is born / S-a născut o stea este o poveste de dragoste atipică, dar puternică și emoționantă (până la lacrimi, dar vă las să descoperiți singure cat de mult). Este un film despre muzică, cu foarte multă muzică… Și inceredibil de frumoasă!

Știam că Lady Gaga are o voce vibrantă, care atinge și impresionează. De fiecare dată când am văzut trailerul la A star is born a fost cu „piele de găină”. Nu mă așteptam însă ca Bradley Cooper să cânte atât de bine. Pentru că și-a interpretat singur toate pasajele muzicale din film și i-au ieșit minunat!

De altfel, coloana sonoră a filmului A star is born a debutat pe locul 1 în topul Bilboard 200, o performanță notabilă, dar care nu este deloc de necrezut dacă o asculți. Pe mine m-a cucerit și probabil că o voi asculta încă multă vreme în mașină. 

Melodia favorită de pe coloana sonoră A star is born? Shallow, interpretată de cei doi protagoniști, Bradley Cooper & Lady Gaga. Dar sunt multe melodii frumoase, merită ascultat tot soundtrack-ul complet.

 

Revenind la film, este o poveste de dragoste, așa cum spuneam. Începe ca un basm modern pentru ea, Ally (Lady Gaga), o foarte talentată cântăreață și compozitoare aspirantă, care însă cam renunțase la visele de a ajunge pe o mare scenă, succes și celebritate. Într-o seară ca oricare alta îl întâlnește absolut întâmplător pe el – Jackson Maine (Bradley Cooper), cântăreț afirmat și celebru, performând de fiecare dată în fața mulțimilor dezlănțuite. Și se înfiripă ceva, ca orice poveste de iubire, inexplicabil…

Relația lor evoluează, Jack dovedindu-se mentorul perfect și susținând-o pe Ally în realizarea viselor sale… până într-un punct! Pentru că succesul și celebritatea nu aduc niciodată fericirea, se pare. Dimpotrivă, universul încearcă să echilibreze balanța, lovind pe alte planuri. Iar Ally are parte, datorită lui Jack și vocii sale incredibile, de o ascensiune rapidă… Trageți voi concluzia și intuiți urmările!

Sau și mai bine, mergeți la cinema să vedeți filmul… și să îl ascultați! Merită, vă promit!

 

A star is born / S-a născut o stea debutează în cinematografe vineri, 19 octombrie, și este distribuit în România de Vertical Entertainment.

Vizionare plăcută!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic Boutique: Concept Store Hermes

Următor

3 cocktailuri fabuloase cu bere