A lipstick a day keeps the monotony away

Îți trebuie curaj să porți culori tari, mai ales când este vorba să le arborezi pe buze, dar parcă o astfel de declarație îndrăzneață îți conferă și o aură de încredere și bună dispoziție, rupând chiar și monotonia unei zile înnorate.

Mi-am demonstrat această teorie cu ocazia unei scurte vacanțe (inopinate) în Grecia, în Thassos. Nu fac aici un jurnal al acestei călătorii, dar vă recomand insula Thassos la sfârșit de mai – este foarte slab populata, este o destinație la îndemână chiar și pentru o scurtă escapadă pentru încărcarea bateriilor (8 ore de drum, dintre care 40 de minute cu feribotul și alte 20 de minute la graniță pentru schimbarea turei), este Grecia (ape albastre, zeci de plaje micuțe în golfuri retrase, bucatărie de vis)…

Eu am profitat de excursie și pentru a testa « în liniște » noile rujuri Bourjois Aqua Laque. Mi-au plăcut și sincer, cred că m-au convertit, ce ceva vreme am renunțat complet la rujurile mate, pe care le adoram vara trecută.

Cum m-a cucerit Bourjois Aqua Laque?

  • Prin nuanțele strălucitoare, spectaculoase (roșul este la putere și vara aceasta), pline de viață și energie. Acestea nu conțin ceruri sau unt, ce constituie adevărate « filtre » în calea culorilor pure.
  • Pentru textura specială (plăcută și ușoară, pefectă pentru zilele calde de vară).
  • Pentru efectul super hidratant (în poze, buzele par photoshopate, atât de frumos se aplică… iar rezistența… uiți că îl ai pe buze)
  • Pentru aplicatorul fin și compact, care asigură o aplicare corectă și buze bine definite.
  • Pentru că îl pot folosi în orice ocazie: pe plajă (într-o nuanță mai neutră evident) pentru hidratare, o umbră de culoare pe un ten natural, fără machiaj (dar protejat cu factor de protecție solară cât mai ridicat, da ?); când ies în oraș, pentru acel wet look lucios (pe care nu mă tem să îl pierd la prima înghițitură, v-am mai spus cât de rezistentă este textura ?) sau la un eveniment (complimentează perfect, constituind un detaliu prețios, o rochie elegantă).

 Sunt în total 6 nuanțe strălucitoare Aqua Laque irezistibile, iar preferata mea este clar Bourjois Aqua Laque 7 Fuchsia perché. Sunt curioasă care vi se potrivește vouă cel mai bine….

Bourjois Aqua Laque – 02 – Rosé on the rocks (pe o plajă retrasă cu vedere asupra portului Limenas).

Bourjois Aqua Laque - Rose on the rocks

Bourjois Aqua Laque – 03 – Brun’croyable (și o gradina plină de flori, villa Teresa, Limenas)

_Bourjois Aqua Laque - Brun_croyable

Bourjois Aqua Laque – 04 – Viens si tu roses (la umbra palmierilor, în portul din Skala Rachoni)

Bourjois Aqua Laque - Viens si tu roses

Bourjois Aqua Laque – 05 – Red my lips (un alt palmier, pe plaja Tarsanas)

Bourjois Aqua Laque - Red my lips

Bourjois Aqua Laque – 06 – Feeling reddy (într-o dimineață însorită, care a inaugurat sezonul estival pe plaja Papalimani)

Bourjois Aqua Laque - Feeling reddy

Bourjois Aqua Laque – 07 – Fuchsia perché (Thassos town în 2 cuvinte – flori & istorie)

Bourjois Aqua Laque - Fuchsia perche

Vă las mai jos si galeria completă, pentru a admira peisajele superbe din Thassos.

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandare film - Anturaj
Anterior

Despre cum poți reuși la Hollywood cu un Anturaj potrivit

Următor

Alexandra Dinu: look masculin seducător