7 stiluri în tendințe iarna aceasta

Chiar dacă iarna nu și-a intrat încă în drepturi (spre să nici nu o facă prea curând), suntem totuși în sezonul rece, iar garderoba s-a modificat în consecință. Cu două luni înainte de a discuta oficial de tendințle de primăvară, vă propun totuși să vorbim despre ceea ce purtam sezonul acesta pentru a fi în tendințe, dar mai ales pentru a ne simți bine.

Am descoperit în colecția Dries van Noten toamnă – iarnă 2017-18 o sursă de inspirație prețioasă, m-am trezit dorindu-mi să copiez aproape fiecare look, dar m-am oprit la 7 stiluri în tendințe iarna aceasta pe care vi le propun mai jos.

1.Încearcă blana artificială colorată. Fie că este vorba de un palton din blană, un guler, manșete supradimensionate sau o etolă din blană artificială colorată, acestea au avantajul de a ține cald și sunt în tendințe sezonul acesta.

2. Încearcă un mix neobișnuit de imprimeuri. Una dintre combinațiile cele mai reușite este cea dintre un imprimeu floral și unul geometric, cu cât mai colorate cu atât mai bine. Îmi place și ideea de suprapunere propusă de Dries van Noten- rochia cu bretele peste cămașă și pantaloni.

3. Adaugă în garderobă o pereche de pantaloni largi din catifea raiată. Au un aer ușor retro și bărbătesc, putând fi purtați în numeroase combinații, nu numai sezonul acesta. În plus, poți opta pentru o pereche în nuanțe de brun, în tendințe sezonul acesta (în oricare din variantele sale – cognac, ciocolatiu, scorțișoara, castaniu, cafeniu, tabac etc.).

4. Însușește-ți sacoul Lui și poartă-l cu o centură sau curea. Ador sacourile masculine, iar styling-ul propus de Dries van Noten este unul foarte chic.

5. Sacoul din catifea. Catifeaua s-a impus în ultimele sezoane și își continuă dominația. Achiziționează un sacou cu o croială clasică, ușor supradimensionat din catifea pe care îl poți purta în numeroase combinații.

 6. Îndrăznește să porți suprapuneri neobișnuite. Chiar dacă a venit iarna, nu mai ești obligată să renunți la piesele favorite de vară sau de toamnă. Poartă (așa cum am văzut mai sus) o rochie subțire cu pantaloni și cămașă sau pardesiul sub paltonul gros.

7. Colecționează șosete. Și poartă-le cu pantofi și sandale, cât mai la vedere.

  

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

InstaLife: 2017 în imagini

Următor

Beauty essentials: 5 produse descoperite în vacanță pe care le voi păstra