7 motive să ajungi la Therme vara aceasta

Nu știu voi, dar eu nu ratez nicio oportunitate de a mă relaxa și revigora. Și tocmai asta mi se pare că oferă Therme București. O ocazie de a-ți da un restart, după doar câteva ore petrecute în paradisul tropical.

Sunt o mulțime de oportunități de relaxare la Therme. În funcție de preferințe, chiar și de nevoi, poți identifica aici experiențe menite să îți readucă bună dispoziția, să îți confere o stare de bine.

Iată lista mea de motive pentru vizita Therme vara aceasta. Sunt sigură că poți găsi și tu câteva pentru a ajunge cât de curând în această oază urbană.

Sands of Therme

Therme București tocmai a redeschis, înainte de Paște, cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme. Într-o atmosferă tropicală, pe o suprafață de peste 30.000 mp de nisip fin, peste 1.500 de șeslonguri te așteaptă să te relaxezi și să îți imaginezi că te afli deja în vacanța de vară, în destinația în care îți doreai demult să ajungi.

Recreere și deconectare

Pentru că puține locuri în ziua de astăzi îți mai oferă liniștea necesară deconectării totale și relaxării, am o sugestie – Pangeea! Pangeea este primul parc urban tematic din țară, un puzzle imens de vegetație, întins pe 3.800 mp, într-o atmosferă care redă liniștea primordială, înainte ca Pământul să arate așa cum îl știm azi.

Parcul Pangea cuprinde minerale prețioase, precum și plante medicinale și 12 specii diferite de arbori, redând povestea Pământului, așa cum arăta în urmă cu 250 de milioane de ani, când era format dintr-o singură mare întindere de uscat. Printre arborii vedetă ai acestui parc se numără mesteacănul negru, considerat pomul vieții la germani, celți și scandinavi, salcâmul japonez vindecător sau Ginkgo biloba.

Cină pe terasă

La finalul unei zile aglomerate sau unei săptămâni obositoare, o cină pe terasă, cu ieșire la lac și plajă sună întradevăr tentant, nu-i așa? Noul restaurant Humboldt beneficiază de o terasă cu o capacitate de 200 de locuri, cu ieșire la lac și acces la plajă, piscină și grădină tropicală.

În acest cadru spectaculos, restaurantul propune un meniu fusion care constă în preparate internaționale dintre cele mai diverse, de la pește, fructe de mare și sushi, până la burgeri americani, paste și alte preparate mediteraneene.

Relaxare prin sport în aer liber

Pentru vizitatorii amatori de activități sportive, Sands of Therme găzduiește două terenuri de volei și un teren de fotbal pe nisip, ce recreează întocmai atmosfera de la malul mării. Așa că, ia-ți prietenii și profitați de soarele plăcut al după-amiezii pentru puțină mișcare și distracție.

Yoga, pilates și Aqua Gym

Ți-am spus că la Therme găsești ceva de făcut interesant indiferent de gusturi și preferințe? Dacă preferi să faci mișcare într-un cadru organizat, în zona The Palm se organizează zilnic diferite tipuri de sesiuni de yoga, pilates, aqua gym.

Poți opta lunea pentru Core Workout (exerciții în apă pentru abdomen și zona lombară) sau Aqua Gym, marțea pentru Aqua Kineto sau Yoga, miercurea pentru Aqua Shape (exerciții în apă pentru tonifierea musculaturii) sau Pilates, joia pentru Hydro Balance sau yoga, și tot așa, până duminica inclusiv.

Acivitățile în apă sunt mult mai eficiente decât cele realizate pe uscat. Iar printre beneficiile de netăgăduit ale gimnasticii în apă se numără creșterea forței mușchilor (apa opune o rezistență mult mai mare decât aerul atunci când execuți mișcările), creșterea flexibilității corpului, scăderea anxietății și a nivelului de stres (simpla contemplare a apei are un efect calmant), scăderea presiunii arteriale (apa permite sângelui să circule mai bine în corp și astfel inimii să funcționeze în parametri optimi), stimularea sănătății sistemului nervos (imersiunea și exercițiile în apă cresc rezerva de oxigen a mușchilor, stimulând sănătatea întregului sistem nervos).

Relaxare și stare de bine, ritualuri Aufguss

La Therme am descoperit că sauna poate fi mult mai mult decât o încăpere fierbinte în care stai și transpiri. Ritualurile Aufguss, propuse în fiecare zi în diferitele saune din zona Elysium, îți oferă o experiență completă în saună. Aufguss este un ritual complex și interactiv, desfășurat sub bagheta unui maestru, ce implică aromaterapie, oferind o experiență senzorială unică.

Beauty

La Therme sunt disponibile zilnic diferite tratamente cosmetice ce includ peeling și măști pe bază de argilă. Alături de acestea, trebuie menționate ședințele de detoxifiere în saunele uscate și umede, dar și sesiunile de expunere la razele infraroșii, ce contribuie vizibil la frumusețea pielii. 

Îți recomand un ritual Luxury Arabica Peeling în sauna Rainforest din zona The Palm, ce include un tratament de exfoliere cu zahăr și cafea proaspăt măcinată, urmat de o mască de argilă albastră. Mineralele din argilă ajută la regenerarea celulelor pielii și restabilirea colagenului. Pielea devine mai fermă și tenul mai strălucitor.

Un alt tratament interesant este CoolLift, pentru care se utilizează produse active și pietre reci de marmură pentru masajul mușchilor feței. Efectele de lifting și tonifiere sunt vizibile imediat.

 

CITEȘTE ȘI: Prima dată la Therme (mic ghid pentru neinițiați)

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

4 pantofi în tendințe pe care îi vei purta și sezonul următor

Următor

Cum porți o eșarfă din mătase