7 beauty tips de la îngerașul Candice Swanepoel

Candice Swanepoel este adepta unui make-up cât mai natural în afara podiumurilor de prezenatare. Pielea strălucitoare, ușor bronzată este favorita ei. Iată în continuare 7 beauty tips pentru care îngerașul Victoria’s Secret garantează!

Rutina ei de frumusețe este una simplă și eficientă din cauza lipsei timpului. Candice Swanepoel este mereu pe drumuri, iar când este acasă, preferă să petreacă cât mai mult timp cu cei doi copii ai săi.

Arată imprecabil, chiar și atunci când se aranjează singură, a prins o muțime de trucuri de la pleiada de make-up artiști cu care a colaborat de-a lungul timpului.

M-am gândit deci că nu strică câteva beauty tips de la îngerașul Candice Swanepoel.

Onduleuri naturale

Candice nu are timp și nici dispoziția necesară de fiecare dată pentru a folosi ondulatorul, dar nu îi place nici părul drept pe care îl are. Pentru a-i da puțin volum și a-i crea niște onduleuri naturale, ea are câteva trucuri:

  • împarte părul spălat și proaspăt uscat în 2 cozi laterale,
  • fiecare coadă este răsucită și prinsă într-un coc lateral (obții un fel de coafură „Princess Leia”),
  • te poți apuca apoi de make-up, dacă te pregătești de o ieșire, sau de mici treburi pe care le mai ai de rezolvat în casă. După 30 de minute – 1 oră sau cât ai la dispoziție, se desfac cocurile și se scutură părul pentru a întinde onduleurile (de preferință stând cu capul în jos),
  • se aplică puțin șampon uscat la rădăcina părului și se masează scalpul ușor, pentru a obține un volum de invidiat. Acesta este unul dintre trucurile coafurii naturale, perfecte, a îngerașului Candice Swanepoel.

Apa de trandafiri

Candice Swanepoel nu folosește fond de ten, în schimb, este „mare consumatoare” de concealer. Fiind proaspătă mămică, cel de-al doilea fiu al său a împlinit luna aceasta abia 4 luni, nu beneficiază de prea multe ore de somn. Și acest lucru se vede și pe tenul ei, evident!

Pentru a masca semnele de oboseală și micile imperfecțiuni ale tenului, Candice Swanepoel folosește o combinație de concealer lichid și concealer cremă. Pentru a aplica produsul rezultat, ea folosește un beauty blender, pe care nu îl umezește cu apă ci cu apă de trandafiri. Aceasta contribuie la reducerea cearcănelor și iluminarea tenului.

Folosește degetele pentru aplicarea machiajului

Candice spune că machiajul se așează mai bine atunci când folosește degetele pentru a aplica diferitele produse de make-up. Cu degetele poți urmări mai exact contururile feței, știi exact cât să presezi în fiecare punct și ai un control mai bun al aplicării.

Candice aplică cu degetele blush-ul, fardul de pleoape, iluminatorul, chiar și produsele de sculpting.

Make-up neconvențional

Candice Swanepoel își petrece o mare parte din timp în călătorii. Nu îi place să care o trusă de make-up foarte voluminoasă. De aceea, ea jonglează cu produsele și le folosește în multiple feluri.

De exemplu, în mod neconvențional, Candice folosește blush-ul si pe pleoape, ca bază. De asemenea, ea folosește fardul mov prună care-i scoate în evidență ochii, și pentru sculpting / contouring. Cele 2 tipuri de concealer – lichid și cremă – pe care le mixează înlocuiesc fondul de ten, aplicându-le pe toată fața, mai ales pe zonele cu probleme, pentru uniformizarea tenului.

Take a break

Pentru a lăsa machiajul să se „așeze” perfect pe ten, ea aplică diversele produse în două etape. Aplică baza, concealer-ul, o pudră fixatoare, blush-ul (pe pomeți și pleoape, cum îți spuneam mai devreme, apoi ia o pauză pentru a mânca sau a se juca cu copiii. În partea a doua, definește ochii, se ocupă de sculpting, sprâncene, buze.

Mascara

Pentru a retușa micile erori în aplicarea mascarei, Candice folosește un bețisor pentru urechi cu concealer cremă. Tapotează cu acesta ușor fiecare urmă de mascara, pentru a o masca, fără a o șterge și a întinde machiajul.

Highlighter

Candice Swanepoel adoră highlighter-ul! Era cumva de așteptat pentru un îngeraș Victoria’s Secret, nu-i așa? Ea aplică iluminator pe toată fața. Cu degetele, aplică sub sprâncene, pe arcade, pe pomeți, pleoape, tapotând ușor peste fard, în colțul intern al ochiului, deasupra buzei superioare, în zona de sub ochi și chiar și peste ruj, pe centrul buzei inferioare.

Dacă vrei să urmărești pas cu pas machiajul îngerașului Candice Swanepoel, îți las mai jos tutorialul complet.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Victoria's Secret show 2018: toate colecțiile

Următor

Cină în Casa di Peroni 2018