60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

Taft Heidi Klum

Coafura este una dintre preocupările (și pasiunile) femeilor dintotdeauna, iar din 1955, datorită produselor Taft, este și o grijă în minus.

De la primul spray fixativ lansat în 1955 în Germania, până la cea mai recentă lansare, gama Taft Ultimate, din 2015, brandul Taft sărbătorește 60 de ani de expertiză în hairstyling.

Trendsetter cu o istorie deosebită, Taft a parcurs de-a lungul anilor alături de femeile din întreaga lume o călătorie în lumea schimbătoare a tendințelor în hairstyling, ajutându-le să se bucure de fiecare dată, cu fiecare nou stil în vogă, de soluțiile de care au nevoie pentru a obține orice coafură, indiferent de trend sau de vreme.

Eu ador reclama aceasta din anii ’60 descoperită zilele acestea, care sintetizează esența produselor Taft – « Coafura rezistă! »

Taft ad_60s

Și cum am putea aprecia « ajutorul »  oferit de Taft mai bine decât aruncând o privire în istoria coafurilor reprezentative ale ultimilor 60 de ani, rememorând coafurile muzelor acestor timpuri, după care au suspinat si pe care le-au adoptat bunicile, mamele și noi, la rândul nostru.

Anii ’50: Marilyn Monroe & Audrey Hepburn

02_coafuri_50_marilyn monroe_audrey hepburn

Anii ’60: Twiggy & Brigitte Bardot

03_coafuri_60_twiggy_brigitte bardot

Anii ’70: Farah Fawcett & Bo Derek

04_coafuri_70_farah fawcett_bo derek

Anii ’80: Cher & Olivia Newton – John

05_coafuri_80_cher_olivia-newton-john

Anii ’90: Kate Moss & Jennifer Aniston

06_coafuri_90_kate moss_jennifer aniston

Anii 2000: Meg Ryan, Heidi Klum & Katie Holmes

07_hairstyles_meg ryan_heidi klum_katie holmes

Iată cum ar arăta 60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft!

Te poți decide care este preferata ta?

60 iconic hairstyles

 CONCURS

(Re)Descoperă produsele inovatoare Taft printr-un nou concurs. Am pentru voi 20 de premii reprezentând 20 de kituri de hairstyling ce includ: 1 Pudră pentru volum Taft Power Volume (pentru volum instantaneu, fără a lăsa reziduuri sau încărca părul), 1 Spray fixativ Taft Ultimate,1 Spumă modelatoare pentru păr Taft Ultimate (Taft Ultimate oferă fixare 100%, ce rezistă până la 48 de ore, și strălucire spectaculoasă).

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este :

  • să îmi spui printr-un comentariu care este stilul tău preferat de styling de-a lungul timpului (poți alege și te poți inspira din stilul uneia dintre cele 60 de celebrități de mai sus).
  • să dai share pe pagina personală de Facebook imaginii concursului, pe care o găsești aici,

Concursul se încheie pe 15 noiembrie la ora 23.59. Succes!

Later edit: Iata cele 20 de castigatoare ale concursului. Astept un mesaj privat pe facebook sau un email pe chic@lachicboutique.ro cu datele personale pentru livrare, pana la data de 24 noiembrie. Dupa aceasta data, premiile nerevendicate vor fi redistribuite.

Castigatoare concurs

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

50 Comments

  1. par de lungime medie cu foarte mult volum imposibil de stapanit fara putin fixativ taft sau spuma ….de obicei il las usor ondulat pe spate,simplu,elegant si aplic spuma pt definitivare. Stilul acesta chiar ma defineste!
    Multumim pentru concurs!

  2. Îmi place mult stilul lui Heidi Klum, deoarece este rebel și sofisticat în același timp. De asemenea am ales această coafură deoarece mi se pare asemănătoare unei coame de leu, ceea ce eu asociez cu o atitudine de superioritate, un stil unic și nu foarte ușor de imitat – fie îți vine turnat, fie nu ți se potrivește deloc!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Gigi Hadid - Calendarul Pirelli
Anterior

Calendarul Pirelli: Gigi Hadid este Miss Noiembrie 2015

Reclame de craciun
Următor

Cele mai frumoase reclame de Crăciun