6 produse pentru păr pe care să le iei în vacanță

hair care

V-am mai povestit de Violeta, hair stilistul meu de la Evidence Salon, care are grijă ca părul meu să arate mereu minunat.

Un obiectiv mai dificil de atins vara, din cauza razelor arzătoare ale soarelui, băilor în mare sau piscină, temperaturilor ridicate care îl usucă și deshidratează.

Dar nu o cunoașteți pe Violeta! Hotărâtă să nu lase nimic să îi stea în cale, mi-a alcătuit rapid un mic bagaj cu produse de îngrijirea părului, necesare în vacanță.

M-am gândit astfel să îți împărtășesc și ție cele 6 produse pentru păr pe care să le iei în vacanță, la recomandarea hair stilist-ului. Sper să te inspire și să îți fie de ajutor.

01_Summer_beach_hair_care

Tratamentul Moroccanoil care nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Mie nu îmi lipsește niciodată în vacanță. Îl folosesc pentru hidratare intensă după spălarea părului, pentru styling, pentru a obține un look perfect al părului întins cu placa și controlul șuvițelor rebele.

Kerastase Soleil CC Crème – este un produs inovator, multi funcțional, care oferă în același timp hidratare, strălucire și corectare… într-o singură cremă (așa cum îi spune și numele). Este de fapt un tratament leave-in, destinat tuturor tipurilor de păr, care protejează firul de păr și culoarea acestuia de efectele dăunătoare ale razelor solare, disciplinându-l, hrănindu-l și reparându-l după expunerea la soare. Conține filtre UV, ceramide, ulei din semințe de in, ulei de șofran și anti-oxidanți, conferindu-i părului iluminare și hrănire imediată, catifelare și protejându-l în momentul expunerii la soare.

Nashi Instant Hydrating Styling Mask – o mască leave-in sub formă de spray, îmbogățită cu ulei de argan și ulei de in. Oferă hidratare intensă instant, remodelând părul și oferindu-i strălucire. Această mască protejează de asemenea firul de păr împotriva surselor de căldură ce îl pot afecta, contribuind la repararea vârfurilor deteriorate. Îl poți lua cu tine pe plajă sau la piscină, îl poți folosi după spălarea părului sau pentru styling și protecție înainte de a ieși afară.

L’Oreal Professionnel Wild Stylers Beach Waves – un produs de styling pe care îl ador. Îți poți desăvârși cu ajutorul lui onduleuril perfecte – acele “beach waves” de star la care visăm toate, mai ales pe timpul verii.

 Șampon after sun L’Oreal Professionnel Solar Sublime – pentru că ai nevoie de o curățare delicată și eficientă, pentru eliminarea sării de mare și clorului din apa piscinei din păr. Are o acțiune de reparare și hidratare imediată a firului de păr, protejându-l de efectele razelor de soare. Conține de asemenea Mexoryl S.O UV-Protect, un filtru UV ce contribuie la protecția firului de păr după expunerea la soare. Iar dacă mai adăugăm și aroma estivală delicioasă de nectar de piersici, șamponul Solar Sublime devine cu certitudine unul dintre produsele favorite de îngrijirea părului în vacanță, vara aceasta.

Masca L’Oreal Professionnel Solar Sublime – oferă hrănirea intensă necesară părului după expunerea la soare, contribuind la regenerarea peliculei protectoare de pe suprafața firului de păr. Contribuie de asemenea la crearea unui scut de foto protecție UV pentru firul de păr.

Acestea ar fi sugestiile noastre de produse pentru păr pe care să le iei în vacanță. Înainte de a încheia îți reamintesc câteva “reguli” de îngrijirea părului pe timp de vară, pe care Violeta nu mă va lăsa cu siguranță să le uit:

  • Protejează-ți părul de soare asemenea pielii – acoperă-l, folosește produse de păr cu ecran solar;
  • Protejează-ți părul de agresiunea clorului din apa piscinei sau a sărurilor din apa de mare – folosește un produs leave-in sau chiar apă termală pentru al umezi înainte de a intra în apă, împiedicând astfel firul de păr să absoarbă ca un burete o cantitate mare de substanțe dăunătoare;
  • Hidratează-ți părul în profunzime – este momentul ideal să folosești uleiuri, măști și tratamente ultra hrănitoare;
  • Spală-ți părul puțin mai rar sau dacă ești nevoită să îl speli zilnic, folosește șampon doar 1 dată la două zile, în celelalte zile folosește doar balsamul sau masca.
  • Usucă-ți natural părul – vara este momentul perfect pentru a opta pentru coafuri naturale, dezordonate, îți pot sugera “beach waves”… renunță măcar în lunile de vară la uscătorul de păr, placă sau ondulator. Poți realiza o coafură la fel de reușită folosind un produs de styling profesional adecvat. 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 pantofi sport pe care să îi ai vara aceasta

Următor

3 mixuri delicioase și sănătoase cu iaurt grecesc