6 motive pentru care să participi la Digital Travel Conference ediția a 3-a

Romanian Digital Travel Conference 2016

Când vine vorba de pasiuni, aproape invariabil listăm calatoriile printre activitățile preferate. Nu putea deci decât să mă bucure invitația de a mă alătura ca ambasador ediției a 3-a a Romanian Digital Travel Conference, care se desfășoară pe 19 aprilie, la București.

Romanian Digital Travel Conference este un eveniment ce reunește specialişti în tehnologie şi marketing cu o bogată experienţă pe nişa turismului romanesc.

În cadrul Romanian Digital Travel Conference, companii de top şi influenceri din domeniul turismului prezintă strategii eficiente de marketing online adaptate la profilul unui business local de turism.

Este deci locul perfect pentru a descoperi cum să foloseşti instrumente gratuite sau foarte ieftine pentru a-ţi promova eficient serviciile, fie că ești o agenție de turism, unitate de cazare, companie aeriană sau alt tip de transportator, restaurant, club sau cafenea.

A 3-a ediție a Digital Travel Conference își propune și realizarea unei cercetări de piață, sub forma unui ebook, având ca obiectiv o radiografie completă a gradului de digitalizare a agențiilor de turism, unităților de cazare și companiilor aeriene din România.

Dacă te afli într-una dintre categoriile vizate de conferință și încă nu te-ai decis, iată doar 6 motive pentru care să participi la Digital Travel Conference ediția a treia:

  • Pentru a conștientiza importanța mediului online în plasarea și promovarea serviciilor turistice.
  • Pentru a te familiariza cu intrumentele de new media: Facebook, Instagram, bloguri, conținut video, email marketing, aplicații pentru smartphones, etc.
  • Pentru a afla cele mai noi instrumente care ajută la minimizarea costurilor și maximizarea rezultatelor.
  • Pentru a descoperi perspectivele clientului (invitații speciali povestesc din perspectiva de clienți ai serviciilor turistice).
  • Pentru a descoperi numeroase studii de caz ce pot servi drept inspirație și punct de pornire.
  • Pentru a interacționa și socializa cu cei prezenți în sală, pentru stabilirea unor noi contacte, utile și a pune bazele unor viitoare colaborări.

Detalii privind speakerii (există chiar și un invitat surpriză) și programul ediției a 3-a a Romanian Digital Travel Conference se regăsesc pe site-ul evenimentului, unde vă puteți de asemenea și înscrie (folosind condul #RDTC2016LACHIC beneficiați și de un discount de 20%) sau descoperi câteva dintre părerile participanților la primele 2 ediții ale conferinței.

Eu sper să ne vedem pe 19 aprilie!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Color One Coffee
Anterior

Color One Coffee, cafenea în Cotroceni

Givenchy Noir Couture
Următor

Beauty news: Givenchy Noir Couture ediții limitate