5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani

trandafiri_ForiaRO

Îmi plac provocările și călătoriile în timp pe aripile amintirilor (o imagine, un gest, o aroma…), dar cea primită de la Floria.ro, recunosc, m-a pus puțin în dificultate: cele 5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani.

Cifra 5 nu este întâmplător aleasă, anul acesta Floria.ro împlinind 5 ani de existență și de flori livrate cu dragoste.

Revenind însă la invitația Floria.ro, cele 5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani… Le-am scris prima dată rapid, fără a le dezvolta prea mult, apoi am revenit asupra lor, le-am reformulat și înlocuit de mai multe ori, parcă nu mă puteam hotarî. Și nu pentru că eu, cea de acum 5 ani, eram foarte diferită de mine, cea de acum, sau pentru că am greșit în prea multe decizii sau direcții, nici pentru că aș vrea să schimb ceva în trecutul sau amintirile mele, din contră, nu mi-ar plăcea, sincer, să tulbur cu ceva, cursul pe care l-au avut lucrurile.

 

Dar totuși, iată, cele 5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani. 5 sfaturi care nu ar știrbi cu nimic frumusețea « necunoscutului » vieții.

  1. Abordează totul cu mai mult calm. Pentru orice problemă există o soluție, trebuie doar să o cauți rațional.
  2. Regândește-ți prioritățile și acordă timp și importanță oamenilor și lucrurilor care contează cu adevărat.
  3. Fii mai îndrăzneață, timpul a demonstrat că ai luat deciziile corecte.
  4. Privește-i cu mai multă atenție pe cei din jurul tău. Vei realiza care îți sunt adevărații prieteni, pe care te vei putea baza în momentele de cumpănă. Prețuiește faptele, nu vorbe și povești.
  5. Fă mai mult sport, mai multă mișcare. Folosește bicicleta pe care ți-ai dorit-o atât de mult (și care încă așteaptă cuminte să fie scoasă la plimbare).

Și pentru că o provocare nu vine niciodată singură, vă provoc pe voi, cititoarele blogului, dar și pe Ioana (pe care o admir și în prezența discretă a căreia mă regăsesc și pe mine, cea de acum 5 ani) la aceeași regresie în timp – care ar fi cele 5 sfaturi pentru tine, cea de acum 5 ani? Sper ca cei 5 trandafiri albi eleganți să vă inspire…

trandafiri_ForiaRO

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Relaxare la piscină

Running - Ciuc Radler
Următor

Când o țestoasă te motivează să alergi primii km