5 produse care îți fac tenul mai frumos peste noapte

Experții în îngrijirea pielii susțin că rezultatele vin din perseverență și coerență. Dar nu este plăcut, ca din în când în când, să descoperim produse cu efect aproape ‘miraculos’ cu acțiune imediată? 

Este adevărat, efectul miraculos, în cazul de față ‘peste noapte’, se datorează și stabilirii unei rutine riguroase. Și astfel, rezultatele au început să fie din ce în ce mai vizibile. Iar după o zi obositoare, după o săptămână sau lună solicitante, ce lasă urme adânci inclusiv pe tenul meu, apreciez enorm un astfel de produs care îți face tenul mai frumos peste noapte.

Iată mai jos o listă cu 5 astfel de produse, 5 creme de noapte care garantat îți vor oferi un ten mai luminos, împrospătat și hidratat în doar câteva ore… de somn, pentru tine!

5 produse care îți fac tenul mai frumos peste noapte:

Vichy Slow Age Nuit are un aspect complet diferit, de cremă gel, și o nuanță cafenie ce te trimite cu gândul la leacuri și tratamentele de altă dată. Textura sa pătrunde cu ușurință în piele, lăsând în urmă un miros plăcut, similar cu cel al plantelor medicinale. Pe timpul nopții, pielea este reoxigenată și regenerată datorită extractelor antioxidante din compoziție. După doar o noapte de odihnă, pielea este mai fină și mai strălucitoare, aspectul său îmbunătățindu-se vizibil.

Disponibilă în farmacii, hipermarket-uri și pe eMag.

Skinfood Tomato Soup Sleeping Pack este asemenea unei ‘supe’ gourmet create de un chef renumit: o rețetă coreeană secretă, pe bază de spumă de lapte și extracte din roșii, care conferă catifelare și hidratare peste noapte. Cu o textură lejeră, aerată, care se topește efectiv pe piele, absorbindu-se imediat, această cremă promite și ‘livrează’ peste noapte un ten luminos, eliberat de orice semne de oboseală și stres.

Disponibilă exclusiv în magazinele Sephora și pe sephora.ro.

GlamGlow Dream Duo Overnight Transforming Treatment este un tratament revoluționar în 2 pași pentru regenerarea și rehidratarea tenului peste noapte. A doua zi dimineață veți descoperi o piele mai fină, mai netedă și mai sexi (aceasta este promisiunea produsului și cei de la GlamGlow își cam respectă promisiunile). Cele 2 componente ale tratamentului transformator sunt DREAMSERUM – un ser care se topește efectiv pe piele, cu cafea verde și extracte de frunze de ceai verde, superîncărcat cu vitamine pentru a oferi un boost de vitalitate tenului tern și obosit, și DREAMSEAL – un gel hidratant pe bază de acid hyaluronic și alge marine, care redă strălucirea pielii.

Disponibil exclusiv în magazinele Sephora și pe sephora.ro.

Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector are o textură specială, inovatoare, gel-în-ulei, foarte plăcută pe piele, ce include micro-picături de ulei dispersate fin într-un gel proaspăt, cu textură apoasă. Peste noapte, ingredientele active acționează redând luminozitatea naturală a tenului în fiecare dimineaţă, sporindu-i elasticitatea şi fermitatea. 

Disponibilă în magazinele Douglas și Sephora, precum și online.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask este o mască concepută pentru a fi lăsată peste noapte, ca o a doua piele, pentru hidratarea imediată. Fiind îmbogățită cu celule stem din floarea de colț, formula revoluționară, 100% vegană, redă tinerețea tenului, suplețea și elasticitatea pierdute sau diminuate de factorii de mediu, oboseală, stres.

Disponibilă în magazinele The Body Shop și online.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Beauty inspiration: Chiara Ferragni's wedding makeup look

Următor

5 pași pentru a-ți păstra bronzul mai mult timp