5 parfumuri perfecte vara aceasta

Vara este prin excelență un sezon al aromelor calde, solare, proaspete și pline de viață. Aromele fructelor coapte sub razele soarelui, parfumul florilor delicate sau note lemnoase, senzuale, își găsesc locul în garderoba noastră parfumată în fiecare vară.

Iată 5 parfumuri perfecte pentru vara aceasta, pe care vi le recomand.

Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore. Signorina in Fiore înfățișează una dintre multiplele fațete ale feminității, parfumul celebrând romantismul și iubirea. Este un parfum delicat și grațios precum cea care îl poartă.

Signorina in Fiore împletește perfect feminitatea și farmecul într-un buchet încântător de note de rodie, sorbet de pere Nashi, flori fermecate de cireș, mosc alb și lemn de santal cremos.

Nina Ricci Les Gourmandises de Nina. Les Gourmandises de Nina este un cocktail delicat și coerent de acorduri delicioase. Este parfumul unei femei fragile, spirit liber, plină de grație, dar și de îndrăzneală.

Este un parfum proaspăt, datorită infuziei de lămâie și portocală braziliană, exotic, datorită acordurilor de fructul pasiunii și lapte de cocos, dar și senzual datorită atingerii finale de caramel.

Givenchy Live Irresistible Delicieuse. Motto-ul său: «Viața este o aventură care trebuie trăită într-un mod irezistibil». Givenchy a creat esența perfectă pentru femeia îndrăzneață, ce profită la maximum de fiecare moment.

Live Irresistible Delicieuse este un mix irezistibil între acordurile subtile de trandafir, notele delicioase de madeleine, prospețimea florilor de portocal și atingerea senzuală a boabelor tonka.

Flower by Kenzo Eau de Lumiere. Este un parfum luminos, o scânteie de emoție. Parfumul se așează delicat pe piele precum o pudră și te învăluie într-o aură diafană și senzuală. Cu această esență, KENZO își demonstrează încă o dată stilul neconvențional, adresându-se unei femei grațioase, cu un spirit puternic.

Flower by Kenzo Eau de Lumière reprezintă lumina însăși. Este o floare delicată, învăluită în arome luminoase de bergamotă, iasomie, miere și mosc alb.

Trussardi Donna. O expresie proaspată a eleganței feminine, Trussardi Donna eau de toilette te cucerește prin notele răcoroase și de ceai de iasomie și floare de portocal, armonios îmbinate cu cele elegante și sofisticate de lotus, lemn de santal și vanilie, precum și cu cele de yuzu și pepene, care exprimă cel mai bine frumusețea radiantă și senzualitatea unei femei.


Câștigătoarele celor 5 parfumuri sunt:

Nina Ricci Les Gourmandises de Nina – Andreea Dragomir

Flower by Kenzo Eau de Lumiere – Mariana Tamasan

Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore – Gabriela Catalina

Trussardi Donna – Ana – Maria Radu

Givenchy Live Irresistible Delicieuse – Corina Cosa

 

Perfumes by Niran.

Flowers by Floria.ro.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. Cu Nina tot inainte! Sunt alaturi de ea si ea de mine de multi ani. E o relatie speciala. Speram si eu sa mai schimb brand-ul, parfumul, pofta si cheful, dar nu stiu cum se face ca mereu ma intorc la Nina. E ceva ce ma atrage si nu-i pot intoarce spatele. La ultima vizita intr-un faimos magazin de cosmetice, am „dat cu nasul” de Gourmandises si am zis ca nu e adevarat. Mi s-a parut creat pentru mine. Oare asa o fi? Eu asa sper :) Nina fan here <3

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

#UnFilmPeSaptamana: Baby Driver

Următor

Unde mănânci un mic dejun bun în București (7): Nor