5 pantofi sport pe care să îi ai vara aceasta

De când cu accidentarea (entorsa din vacanță de care tot sper că nu voi mai fi nevoită să vorbesc pentru multă vreme), am renunțat – forțat – la orice tip de pantof cu toc.

Nu că purtam eu foarte des perechile de stiletto pe care le-am aliniat frumos în dressing, dar acum când nu pot le-aș încălța în fiecare zi.

Dar, din păcate, trebuie să mă rezum la pantofii cu talpa plată, așa că am profitat de ocazie și mi-am completat colecția de pantofi sport.

Și pentru că am făcut și un research cu această ocazie, m-am gândit să îți împărtășesc concluziile mele: cele 5 perechi de pantofi sport pe care trebuie să le ai vara aceasta.

best sneakers

1) Rivieras. Sunt ușori și foarte stilish, perfecți pentru o plimbare cu yahtul, dar și drumurile citadine cotidiene. Sunt disponibili într-o multitudine de texturi, combinații și culori, așa că va fi dificil să te rezumi la o singură pereche. Îi găsești în magazinele Pepper și online pe Rivieras Shoes. Încă mai cercetez de unde ar mai putea fi achiziționați.

2) Bensimon. Cred că sunt cei mai confortabili și ușori pantofi pe care i-am avut vreodată, cu cea mai flexibilă talpă pe care am întâlnit-o la un pantof. Sunt disponibili în 3 variante: clasici, cu șiret și 2 tipuri slip on, mult prea multe culori ca să alegi cu ușurință și se pot comanda pe Fashion days.

3) adidas Stan Smith. Sunt genul de sneakers care creează dependență. Trebuie să îi ai într-o mie de nuanțe, 500 de texturi și combinații… Sunt comozi și rezistenți, potriviți în orice anotimp. Îi găsești în magazinele adidas, evident, și online (Answear, asos, Shopbop)

4) Converse Chuck Taylor. Oricine are cel puțin o pereche de Converse în garderobă. Este genul de pantof sport pe care îl poti purta oricând, cu orice, în orice împrejurare (știu și câteva mirese care îi sunt veșnic recunoscătoare inventatorului acestor Converse).

5) Soludos. Espadrile, ușoare, comode, perfecte pentru sezonul estival. Trebuie să ai o pereche, pe care să te poți baza în zilele cu arșiță de vară. Le găsești pe site-ul Soludos, care livrează acum și în România (și pentru a-ți facilita comanda, prețurile pot fi afișate și în ron).

Aceasta ar fi lista mea scurtă, cei 5 pantofi sport pe care să îi ai vara aceasta. Sunt sigură că am lăsat deoparte multe alternative interesante. Abia aștept să descopăr preferințele voastre în materie de pantofi sport.

1 comentariu

  1. probabil că o să te mire dar nu am avut niciodată converse și nici nu-mi doresc. :)
    am în schimb o pereche de pantofi cu talpă cu spumă de memorie, de la rock spring (pescuiți de prin grecia, din vacanța recentă- pe siturile românești nu am văzut modelul) care după ce că sunt comozi mai și cântăresc foarte puțin și niște papucei adidas care bat de departe orice alt pantof sport din dotare (găsiți anul trecut în turcia, după ce că sunt comozi mai sunt și verzi!).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

00_make-up_brushegg
Anterior

Sfaturi de make-up: cum cureți rapid pensulele de machiaj cu brushegg

hair care
Următor

6 produse pentru păr pe care să le iei în vacanță