5 orașe de vizitat toamna aceasta

Nu poți călători niciodată prea mult așa cum nu poți niciodată spune că ai avut prea multe vacanțe.

De aceea, vă propun 5 destinații perfecte toamna, 5 orașe de vizitat toamna aceasta:

Praga. Ca de altfel în orice anotimp, toamna este deosebit de frumoasă, având o stralucire arămie ce îi oferă o notă romantică. Vremea este plăcută toamna la Praga, perfectă pentru plimbări lungi.

Istanbul. Ideal de vizitat toamna când temperaturile devin normale, fără căldura extremă din timpul verii sau vântul brutal și rece al iernii. Și aglomerația din oraș scade, permițând vizitarea în voie a tuturor atracțiilor turistice.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Yaz itibari ile herkesin ilgisi güneye kaysa da, İstanbul sen hala çok güzelsin… 🖤 —————————————————————— Photo by 📸 @omer_erkamoglu ——————————————————————#istanbulbestpictures #wonderful_places #earthpix #awesomeearth #discoverearth #istanbul #special_shots #ig_masterpiece #master_shots #visualsoflife #moodygrams #worldplaces #igersmood #agameoftones #epic_captures #istanbulmoments #turkobjektif #objektifimden #mybest_shot #shotaward #fantastic_earth #discover_earthpix #canonusa #teamcanon #wonderfulplaces #beautifuldestinations #awesomepix #greatshotz #earthofficial

A post shared by Istanbul Best Pictures (@istanbul.best) on

Bordeaux. Celebru în toată lumea pentru vinurile sale, Bordeaux este unul dintre orașele pe care să le vizitezi toamna. Este sezonul recoltei, al degustărilor de vin nou, al peisajelor mirifice și culorilor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

TOP Bordeaux 📷 par @mila71369 • #topbordeauxphoto Allez sur la galerie à la une pour partager les ❤ #communityfirst #bordeaux #france

A post shared by Bordeaux (@topbordeauxphoto) on

Munchen. O altă destinație de vizitat toamna pentru iubitorii licorilor bahice. Oktoberfest, cel mai celebru festival de bere din lume, devenit deja o tradiție anuală pe întreg mapamondul, are aici un farmec aparte. Munchen reprezintă însă și Bavaria, un tărâm de poveste, cu castele fabuloase și peisaje încântătoare.

Bruges. Orașul cu o arhitectură de vis, considerat Venția nordului și cel mai frumos oraș din Belgia, în care poți trăi cel puțin 2 povești minunate – a ciocolatei (de care nu te vei mai sătura) și a dantelei.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sacoșa din textil: un cost mic pentru tine, un gest important pentru mediu

Următor

Mic dejun la drum