5 nuanțe de ruj pentru toamna aceasta

Urban Decay Vice_100

Ce poate fi mai dificil pentru o femeie decât să își aleagă o nouă nuanță de ruj? De fapt, să se decidă doar asupra unei singure nuanțe de ruj…

Urban Decay vrea să ne ajute (sau complice și mai mult existența) propunând pentru noul său ruj Vice o aplicație (Vice Lipstick app disponibilă pe iPhone) care să ne edifice asupra felului în care ne stă fiecare dintre cele 100 de nuanțe disponibile.

Exact, rujul Urban Decay Vice există în 100 de nuanțe, care mai de care mai tentantă, mai strălucitoare și mai spectaculoasă. Cele 100 de nuanțe Urban Decay Vice pot fi Mega Matte (mat intens), Comfort Matte (mat cremos), Cream (cremos și hidratant), Metallized (cremos și foarte sidefat), Sheer (culoare cu un finish strălucitor) si Sheer Shimmer (finish transparent și sidefat). Asta ca să vă dați seama cât de dificilă poate fi alegerea unei nuanțe de ruj pentru toamna aceasta.

Eu vă propun să mergem pe mâna a 5 dintre cele mai apreciate celebrități: Gigi Hadid, Olivia Palermo, Rosie Huntington – Whiteley, Rihanna și Emily Blunt. Iată cele 5 nuanțe de ruj pe care ele ni le propun pentru toamna aceasta.

Gigi Hadid – Urban Decay Vice nuanța No-Tell Motel (Cream)

Gigi Hadid – Urban Decay Vice No-Tell Motel

Olivia Palermo – Urban Decay Vice nuanța Blackmail (Comfort Matte)

Olivia Palermo – Urban Decay Vice Blackmail

Rosie Huntington – Whiteley – Urban Decay Vice nuanța Morning After (Sheer)

Rosie Huntington – Whiteley – Urban Decay Vice Morning After

Rihanna – Urban Decay Vice nuanța Bad Blood (Comfort Matte)

Rihanna – Urban Decay Vice Bad Blood

Emily Blunt – Urban Decay Vice nuanța Crush (Cream)

Emily Blunt – Urban Decay Vice Crush

De ce vă recomand rujurile Urban Decay Vice? Pentru că le-am testat rezistența, în primul rând, și am fost uimită și impresionată de nuanța de pe buze chiar și la finalul zilei.

Pentru senzația de confort… până la finalul zilei și uitasem că îl am pe buze, atât de plăcut hidratate le simțeam. Și este de înțeles această caracteristică dacă privim ingredientele din compoziția rujurilor Vice: unt de cacao, aloe vera, jojoba și avocado, pentru hidratare și catifelare.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

kenzo_x_hm-iman
Anterior

Colecția Kenzo x H&M dezvăluită

Următor

Confesiunile unei iubitoare de porțelan