5 motive sa vezi Jupiter Ascending la cinema in weekend

S-au nimerit la fix weekend-ul acesta : o vreme urata, frig si, eu sper totusi ca nu, ninsoare, si o multime de premiere interesante la cinema.

Pentru ca este weekend avem nevoie de un film lejer, simpatic, amuzant, care sa ne faca sa visam, sa uitam de probleme, sa ne relaxam.

Daca am vorbit despre starea ta de spirit inainte de weekend, atunci iti recomand filmul perfect, de vazut la cinema incepand de astazi : Jupiter Ascending (Ascensiunea lui Jupiter).

Daca ai nevoie totusi de un impuls suplimentar, iata 5 motive sa vezi Jupiter Ascending / Ascensiunea lui Jupiter la cinema in acest weekend :

1- Pentru ca nu trebuie sa ratezi o intalnire cu Mr. Hot, Channing Tatum, care arata mai bine ca oricand si isi arata « toate atuurile » de super-erou.

Jupiter Ascending - Channing Tatum

2 – Pentru Mila Kunis, care ne-a lipsit anul trecut… cu prezenta si replicile ei usor ironice si amuzante.

Jupiter Ascending_Mila Kunis

3 – Pentru efecte speciale, create de aceeasi echipa care a uimit cu Matrix, Batman – Inceputuri sau „Atlasul norilor”! Trebuie sa vezi Jupiter Ascending 3D la T Imax, in Cinema City Cotroceni, este o experienta spectaculoasa.

Jupiter Ascending

4 – Pentru costume… Mila Kunis poarta niste rochii de poveste… oarecum normal, tinand cont de faptul ca este un fel de printesa in film.

Costume Jupiter Ascending

5 – Pentru pantofii zburatori ai lui Caine (personajul interpretat de Channing Tatum)… si iarasi revin, la efecte speciale si la imaginile spectaculoase de care poti avea parte la T Imax vizionand Jupiter Ascending.

05_jupiter-ascending-channing-tatum-mila-kunis

„Ascensiunea lui Jupiter” este o aventura SF de proporţii epice, o poveste fantastica perfecta pentru weekend. Jupiter Jones (Mila Kunis) s-a născut sub un cer de noapte, astrele prevazandu-i un destin maret. Adulta, Jupiter viseaza la stele, dar se trezeste la realitatea cruda, aceea a unei slujbe de menajera care curata casele altora si a unui sir lung de decizii proaste. Abia atunci când Caine (Channing Tatum), un fost vanator militar creat artificial din punct de vedere genetic, vine pe Pamant pentru a o cauta, Jupiter incepe sa intrevada destinul care-i fusese scris de la bun început – structura ei genetica o face sa fie urmatoarea cu drept la o mostenire extraordinara, care ar putea schimba echilibrul cosmic.

Va recomand deci sa descoperiti continuarea povestii in cinema. Jupiter Ascending / Ascensiunea lui Jupiter intra in cinematografe astazi, 6 februarie, si este distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Film de Oscar: Whiplash

Următor

Laura Cosoi – ghid pentru Valentine’s Day