5 moduri chic de a purta o parka iarna aceasta

Chiar dacă temperaturile actuale trimit mai degrabă cu gândul la primăvară, este totuși ianuarie, lună de plină iarnă, de parka. Așa că am decis să achiziționez una (este și cel mai bun moment, aproape toate modelele având reduceri substanțiale).

Parka este o piesă atât de versatilă încât o poți integra în orice ținută, pentru orice ocazie. Iar avantajul principal este că este atât de călduroasă.

Indiferent dacă optezi pentru un model într-o nuanță clasică, neutră – negru, alb, bej, gri sau oliv – sau pentru un print sau culoare nonconformistă, îți sugerez 5 moduri chic în care poți purta o parka iarna aceasta.

1 – Office

Poți purta parka peste orice ținută office, dar eu îți recomand una cu pantaloni și tocuri. Indiferent ce tip de pantaloni (largi, drepți, jeans, culottes, țigaretă etc.) sau ce model de tocuri alegi, ansamblul va crea un efect foarte chic.

2 – Weekend 

La munte, parka este în elementul ei, poți profita la maxim inclusiv de glugă! Poart-o cu o pereche de jeans skinny, cu o maletă și cu ghete de munte sau Moon Boots.

3 – Casual

Atunci când am achiziționat parka m-am gândit cât de ușor o poți „arunca” peste orice… O opțiune chic casual ar fi să o porți cu o pereche de leggins din piele și combat boots. Sau ce zici de o ținută alb negru cu 2 piese ce nu lipsesc din nicio garderobă – tricoul alb și jeans negri – și snikers.

4 – Night out

Poartă parka cu o rochie mini, stilettos și dres subțire sau leggins…

5 – Sport

Completează ținuta de sală – un trening chic – cu o parka, atât de utilă iarna aceasta!

––––-

 

Mie mi-a atras atenția și mi-a rămas mintea o parka neagră de la Sense. Este disponibilă și pe alb și arată la fel de bine într-o culoare deschisă. O găsiți pe site sau în magazine, iar ceea ce m-a bucurat peste măsură este faptul că beneficiază de o reducere consistentă (50%), acum fiind doar 245 lei.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj

Următor

Tradiție vs. Nou: 6 locuri cu cafea bună în Viena