5 lucruri de făcut în ianuarie

Nu știu cum este pentru voi, dar eu iubesc iarna și zăpada doar la munte, în poze și cărți poștale. Nu este deci de mirare că în această lună ianuarie caut cât mai multe lucruri care să îmi distragă atenția, să-mi ia gandul de la troienele și frigul de afară.

Iată deci rețeta mea cu 5 lucruri de făcut în ianuarie, menite să ne ridice moralul în zilele geroase ale acestei ierni.

Film la VIP: nimic nu te destinde mai tare ca un film bun, de preferat o comedie, vizionat în ambianța premium a sălilor VIP din Cinema City ParkLake, alături de experiența gourmet oferită de bufetul din lounge-ul cinematografului.

Eu am văzut “De ce el?” cu James Franco, o comedie spumoasă, pe care o recomand. Când am ieșit de la film, uitasem că afară este zăpadă, îmi ieșise complet din minte traficul dificil și frigul teribil.

 01_Cinema City_ParkLake_VIP 02_Cinema City_ParkLake_VIP

City break relaxant: schimbă peisajul pentru câteva zile. Te vei întoarce cu forțe proaspete, total revigorată. Abonează-te la newsletter-ele companiilor aeriene (Tarom, Air France – KLM, Lufhansa, Austrian, WizzAir, Ryanair, Blue Air…) pentru a fi la curent instant cu toate ofertele speciale sau intră pe portaluri de tipul Vola sau Momondo pentru a-ți configura cea mai avantajoasă călătorie.

Eu m-am bucurat de o mică excapadă la Viena, un oraș superb despre care abia aștept să vă povestesc, scăpând exact la timp de ninsoarea abundentă care s-a abătut asupra Bucureștiului săptămâna trecută.

03_Viena

Piscine și palmieri: cum poți uita pentru câteva ore de zăpadă și ger? La Therme București, în mijlocul palmierilor, înotând în piscină și delectându-vă cu un cocktail.

Therme București este cel mai mare centru de recreere și wellness din Europa, cu servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume. Eu nu am ajuns încă, dar mi-am propus o incursiune în zilele următoare. Revin cu impresii!

04_Therme Bucuresti

Shopping la reduceri: una dintre cele mai plăcute activități, ce alungă garantat stresul si deprimarea. Este momentul ideal pentru a vă reînnoi garderoba, fără a cheltui foarte mulți bani, în toate magazinele, colecțiile de toamnă-iarnă beneficiind de reduceri importante.

Primul sezon de reduceri la ParkLake este special pentru că, alături de discounturile de până la 70%, centrul comercial le-a pregătit vizitatorilor și numeroase surprize. Cea mai interesantă mi se pare inițiativa lor de a trimite crăiesele zăpezii să împartă în tot Bucureștiul 4.500 de vouchere de cumpărături. Sună interesant, nu-i așa?

05_shoppingExpoziția Andy Warhol: pentru prima dată în România, sunt expuse 85 de lucrări (desene, printuri, facsimile pe pânză, fotografii, documente), precum și câteva obiecte personale ale celebrului artist americano-slovac. Expoziția „Andy Warhol și Slovacia” poate fi vizitată până pe 23 februarie 2017, între orele 14:00 – 18:00, cu excepția zilelor de luni, la Teatrul Național.

Andy_Warhol

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Golden Globes 2017 – cele mai frumoase ținute

Viena
Următor

5 lucruri pe care să le faci la Viena (I)