5 locuri de vizitat anul acesta

Luna ianuarie este momentul perfect pentru planuri si rezolutii pentru tot anul. Daca ar fi sa-mi alcatuiesc wish list-ul cu 5 locuri de vizitat anul acesta intr-o scurta vacanta (m-am limitat la 5 pentru ca nu vroiam sa va tin lipite de ecranul calculatorului timp de ore in sir, doar este weekend), as alege 5 destinatii in Europa, nimic tropical si extravagant, doar ireal de frumoase.

Iata deci lista mea cu 5 locuri de vizitat anul acesta:

  1. Colmar, in Franta: un orasel in Alsacia (una dintre regiunile mele preferate din Franta cand vine vorba de gastronomie), care ma obsedeaza de cand l-am vazut prima data in imagini… un loc in care timpul a stat pe loc, renumit pentru cladirile sale vechi perfect conservate, pentru flori, lumina si culoare.

Colmar - Alsacia - Franta

  1. Stuttgart, in Germania, si castelul Hohenzollern (eu sunt innebunita dupa castele, povesti si istorie), care se afla la doar 50 km de acesta, fiind situat la inaltime, pe un munte, la 855 m altitudine, oferind evident o panorama spectaculoasa.

Hohenzollern-Castle - Germania

  1. Buçaco, in Portugalia, aflat pe drumul intre Lisabona si Porto (doua destinatii pe care nu le-as rata daca as mai ajunge in Portugalia), pentru parcul national si castelul sau de poveste.

  1. Lacul Como, in Italia, pentru peisajele feerice (se spune ca este unul dintre cele mai frumoase locuri, si lacuri, din lume), pentru istorie si arhitectura…

Lacul Como - Italia

  1. Insula Symi, in Grecia, situata in aceeasi regiune cu Rodos, o insula cu un relief muntos, cu plaje frumoase si salbatice, si un orasel plin de culoare.

Symi Island - Grecia

Voi unde va doriti sa ajungeti anul acesta?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

  1. imaginea asociata primei locatii pare mai degraba desprinsa dintr-o poveste decat din lumea reala; e pentru prima data cand aud de ea si o vad dar deja imi doresc sa ajung si eu acolo candva

  2. eu am ajuns la castelele din Bavaria cele mai cunoscute si dorite de toata lumea- Neuschwanstein, Hohenschwangau, apoi Londra- Windsor s.a. Spania si Portugalia este pe lista de dorinte, orasul Carcassonne din Franta asemenea, am inteles ca are o arhitectura medievala. Referitor la Lacul Como stiu ca a fost un serial pe TVR2- Vivere unde am admirat peisajele de vis…As putea sa vorbesc mult si bine cand vine vorba de plimbari…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Simona Halep
Anterior

Tennis Fashion

Următor

Fotomodele pe post de papusi Barbie intr-un shooting pentru Vogue Paris