5 idei pentru un upgrade instagramabil al casei

Iarna petrecem mai mult timp în casă și avem și mai mult timp pentru a redecora. Așa că vă propun câteva idei simple de a redecora iarna aceasta pentru un upgrade instagramabil al casei voastre.

Indiferent de dimensiune, de modul în care este împărțită și aranjată casa ta, poți aplica oricare dintre cele 5 idei pentru un upgrade instagramabil al casei. Poți face o schimbare într-una dintre încăperi, poți crea un colț instagramabil în care să te simți bine sau poți aduce ceva nou peste tot.

Perete galerie

Nu este vreo idee nouă, dar poate fi intepretată în mii de feluri. Crează-ți propriul perete galerie agățând rame de diferite dimensiuni, forme și culori într-o ordine anume sau fără vreun model, pur și simplu aleator. Poți opta pentru o singură culoare sau un singur tip de ramă, binențeles. Poți alege poze de familie sau imagini care ți-au atras atenția… te poți juca cum îți dorești.

Iarba de Pampas

Se pare că cel mai popular decor pe Instagram este cel cu plante, iar iarba de Pampas este la foarte mare căutare în acest moment. Adaugă un bol, o vază, sticle sau orice recipient îți place cu câteva fire de iarbă de Pampas pentru un upgrade instagramabil al oricărei încăperi.

Folsește coșuri mari pentru depozitare

Cărți, reviste, perne, pături și numeroase alte obiecte de decor cărora nu le poți găsi un loc? Adoptă o soluție chic de depozitare – coșuri mari cu capac sau fără, care vor adăuga o notă elegantă oricărei încăperi… și vor da bine și în pozele de Instagram!

Peretele special

Dacă te-ai plictisit de culoarea sau aspectul pereților, nu este nevoie de o schimbare majoră, totală pentru un upgrade instagramabil. Alege un singur perete sau bucată de perete și diferențiază-l de restul: poți opta pentru o altă nuanță, închisă de exemplu, pentru un model geometric, pentru un tapet mai deosebit sau orice altă idee de personalizare îți vine în minte.

Recondiționează un element de mobilier vintage

Mobilierul recondiționat câștigă din ce în ce mai mult teren în condițiile în care devenim conștienți de impactul negativ pe care îl avem prin tot ceea ce facem asupra mediului înconjurător.

Așa că, în loc să cumperi un element de mobilier nou, mai bine gândește-te ce ai putea refolosi, într-o altă formă, recondiționat sau modificat: un pupitru, un dulap, o noptieră, un scaun sau o ușă veche, un oblon… Îți garantez că va fi de efect acest  upgrade instagramabil al casei.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 restaurante pe care le recomand în ianuarie

Următor

5 orașe de vizitat anul acesta