5 filme pe care să le (re)vezi într-un weekend de toamnă

Love It

Pentru mine, weekend-urile de toamnă se traduc prin filme și cărți. Mai mult filme, în ultimii ani cel puțin… Îmi place la nebunie să merg la cinema, dar sunt și weekend-uri în care prefer să rămân pe canapea, să revăd unul dintre filmele mele preferate.

Weekendurile de toamnă parcă te trag la somn, cel puțin eu astăzi nu-mi doream decât un colțișor călduros de canapea, o pătură moale și pufoasă, și câteva filme de sezon. Dacă vremea rece te reține și pe tine în casă, iată lista mea de 5 filme perfecte de vazut sau revazut într-un weekend de toamnă:

Legends of the Fall

Un film clasic cu Brad Pitt, pe care îl urmăresc mereu cu sufletul la gură deși îl cunosc pe dinafară. Povestea celor trei frați Ludlow și  tatălui lor, plasată în anii ’20, în sălbatica Montana, ale căror vieți sunt lovite de natură, istorie, război și dragoste. Legende despre pasiune, nebunie, trădare… (Îl găsești pe Netflix).

 

Autumn in New York

Povestea unei idile de o toamnă, dintre un burlac convins și o tânără ce are jumătate din vârsta lui, o impresionantă poveste de iubire dintre un bărbat ce nu crede în dragostea eternă și o femeie care nu poate trăi decât clipa prezentă.

 

The blind side

Un film care te impresionează despre șansă și oamenii care ți-o pot oferi, fără niciun interes. Era, cred, singurul film cu Sandra Bullock pe care nu îl văzusem deja. (Este și pe Netflix).

The only living boy in New York

Filmul urmărește povestea unui tânăr absolvent care caută îndrumarea unui vecin excentric, în timp ce viața lui este dată peste cap de descoperirea faptului că tatăl său are o amanta. De care, de altfel, se îndrăgostește, dându-și viața peste cap. Un alt film ce are ca fundal New York toamna…

St. Elmo’s Fire

Plimbări cu mașina pe sub pomii în culorile toamnei, frunze căzătoare, mese în familie și pulovere groase… un film despre prietenie și drumul sinuos pentru a deveni adulți a 7 prieteni aruncați în vâltoarea vieții la finalul facultății.  

 

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.