5 filme de văzut la cinema la final / început de an

5 filme pe care ți le recomand în această perioadă, în cazul în care, asemenea mie, ai rămas puțin în urmă cu premierele din cinematografe.

Dacă nu pleci încă în vacanță sau ai decis să petreci Sărbătorile acasă, un film la cinema mi se pare cea mai bună ideea pentru a petrece timpul liber. Bănuiesc că de cumpărături te-ai cam săturat… Îm plus, mai ai doar câteva zile de așteptat până intră reducerile mari.

Așa că, hai la film! Este perioada ideală pentru a recupera. Sunt multe filme de văzut a cinema la final de an. Și-n plus, în primele zile ale noului an. Cred că va fi destul de liber și plăcut în cinematografe!

Sunt filme pentru toate gusturile și dispozițiile.

Aquaman

Cu certitudine, cel mai tare supererou care a aterizat pe ecrane anul acesta! Jason Momoa este pe jumătate fiu al Pământului, tatăl său fiind un om obișnuit, și jumătate al mării, fiind fiul reginei Atlanna. El se confruntă cu provocarea vieții sale, folosindu-și puterile excepționale pentru a împiedica un război, fatal pentru omenire, cu cele 7 regate subacvatice. 

Este un film clasic cu supereroi, plin de acțiune, suspans și neprevăzut… dar și cu replici și personaje simpatice, care te vor încânta, mai ales dacă ești fan al universului DC. 

Aquaman rulează în cinema de pe 21 decembrie și este distribuit în România de Vertical Entertainment.

Mary Poppins Returns (Mary Poppins revine)

Cea mai celebră dădacă din toate timpurile revine. După 54 de ani, pe ecrane… Și revine tot în familia Banks. Pentru a ajuta încă o nouă generație să descopere magia și bucuria copilăriei. O nouă aventură animată, plină de surprize și de muzică. Cred că va fi o adevărată plăcere să faceți cunoștință sau să o descoperiți pe Mary Poppins (în funcție de vârstă).

Rulează atât în versiunea dublată cât și subtitrat! Mary Poppins revine rulează în cinema de pe 21 decembrie și este distribuit în România de Forum Film.

 

Second Act (A doua șansă)

Sărbătorile de iarnă sunt perioada în care ne dăm voie să visăm, parcă mai mult decât în restul anului. Și credem mai ușor în basme și povești, nu-i așa?

O astfel de poveste frumoasă, cu final fericit, despre muncă, perseverență și reușită este și comedia Second Act. Am râs, zâmbit și șters o lacrimă la filmul astă. Dar mi-a plăcut. Îți lasă un gust plăcut. Iar Jennifer Lopez arată de milioane!

A doua șansă a avut premiera în cinema pe 14 decembrie și este distribuit în România de Vertical Entertainment.

The Nutcracker and the Four Realms (Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri)

O altă poveste care va încânta copiii de toate vârstele, dar și pe adulți. Regine, prințese, 4 tărâmuri fermecate – Tărâmul Dulciurilor, Tărâmul Florilor, Tărâmul Fulgilor de Nea și Tărâmul Distracției, și, celebrul Spărgător de Nuci ce-a prins viață în povestea fantastică a Studiourilor Disney.

Rulează atât în versiunea dublată cât și subtitrat! Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri rulează în cinema de pe 30 noiembrie și este distribuit în România de Forum Film.

 

Bumblebee

Dacă îți era dor de un film cu Transformers, Bumblebee te va încânta. Roboți, o luptă crâncenă pentru Pământ, dar și o prietenie și afecțiune de netagăduit… Bumblebee are ceva în plus față de celelalte filme Transformers. Este vorba de „suflet”. Și de multă ironie / parodie.

Bumblebee a avut premiera în cinema pe 28 decembrie și este distribuit în România de RoImage

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 locuri însorite de vizitat iarna aceasta

Următor

Cum poți purta o pijama de mătase