5 filme de vazut intr-o duminica de toamna

Filme de toamna

Weekendurile de toamna parca te trag la somn, cel putin eu astazi nu-mi doream decat un coltisor calduros de canapea, o patura moale si pufoasa, si cateva filme adecvate. Iata 5 filme perfecte de vazut sau revazut intr-o duminica de toamna:

You’ve got mail, unul dintre filmele mele favorite, cu Meg Ryan, Tom Hanks si New York in cel mai frumos anotimp al sau, toamna.

Far from Heaven, un film redescoperit de curand, a carui actiune se desfasoara in anii 50, despre aparente si deceptii, si un decor de toamna magnific.

The Lake House, o poveste romantica care-i reuneste pe Keanu Reeves si Sandra Bullock intr-un film ce scoate in evidenta frumusetea peisajelor de toamna.

Dead Poets Society, unul dintre filmele mele preferate cu unicul Robin Williams, a carui actiune se petrece in toamna anului 1959. De vazut neaparat!

Stepmom, un film sensibil cu accente comice, despre familie si legaturi ce nu pot fi frante, o poveste vesela si trista in aceeasi masura, ce se desfasoara intr-un peisaj de toamna tarzie.

Revazand trailerele mi-am dat seama ca majoritatea sunt filme triste, frumoase, impresionante, dar triste… cred ca e totusi vorba de latura melancolica a acestui anotimp. Voi ce filme revedeti toamna aceasta?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Alexander Wang x H&M – primele detalii

Următor

Noua colectie Stefanel