4 ținute perfecte pentru orice moment al zilei

Nu știu cum este la voi, dar eu cam plec cu dulapul în fiecare vacanță, indiferent de durata ei. De fiecare dată îmi propun să fiu mai cumpătată și de fiecare dată eșuez… lamentabil!

M-am tot gândit și încercat diferite soluții, dar făcând mereu bagajele pe ultima sută de metri, nu am reușit să reduc numărul de piese pe care cu mare dificultate le îndes în valiză. Am luat valize mai mici, în speranța că voi lua mai puține haine, dar am găsit loc pentru toate, cumva. Mi-am compus ținute pentru fiecare zi, dar dar tot luam multe în plus…

Mi-a venit încă o altă idee, pe care vi-o împărtășesc în acest articol, aceea de a încerca să achiziționez mai multe piese multifuncționale și versatile, care pot fi incluse în ținute de toată ziua, de călătorie, dar și pentru o ieșire în oraș, un party de vară, o întâlnire de business… Și de a mă juca apoi cu aceesoriile.

Iată deci 4 ținute perfecte pentru orice moment al zilei și orice ocazie vara aceasta. Singurul element care variază este accesorizarea. În funcție de accesoriile alese, o ținută se adaptează unei ieșiri sau activități cotidiente, relaxate, sau unei ocazii mai speciale.

Ținuta 1

O rochie din in, cu o croială simplă, clasică, într-o culoare neutră, naturală, este o piesă care nu ar trebui să îți lipsească vara din garderobă. Poți merge cu ea la plajă, poți ieși la o plimbare, chiar și la un cocktail party! Este atât de lejeră, perfectă în zilele fierbinți, fiind din fibre naturale, și mereu în tendințe.

Ținuta 2

O rochie cu nasturi, A line, cu un print vesel și colorat, dintr-un material special este o altă piesă esențială pentru ținute de vară, dar și de început de toamnă.

Sense tocmai a lansat o linie de produse din cupro, o fibră vegană din celuloză regenerată, obţinută din bumbac, cu aspect premium, de mătase. Cupro are avantajul că se întreţine uşor, nu se electrizează, se simte catifelat şi extrem de plăcut pe piele, este fluid şi permite mişcarea liberă, în deplin confort, are o ţinută elegantă, se şifonează greu şi poate fi adaptat atât ţinutelor de zi, cât şi celor de ocazie. 

Ținuta 3

Cei mai confortabili pantaloni (tot din cupro) și cel mai plăcut top (cupro, din nou) sunt alegerea perfectă cu orice ocazie, vara aceasta. Poți reinventa această ținută de nenumărate ori, în funcție de accesoriile alese.

Ținuta 4

Costumul din in – pantalon și sacou, rochie și sacou, fustă și sacou… Sincer, nu aș mai ieși din acești pantaloni. Sunt perfecți pentru o zi plină de alergături și întâlniri, pentru o plimbare pe o coastă însorită în vacanță, dar și pentru o seară răcoroasă. Sacoul este un bonus binevenit!

Acestea ar fi sugestiile mele pentru ținute versatile vara aceasta. Ați observat, cred, că am și o sugestie de „loc” de shopping, magazinul Sense.

În fiecare săptămână, găsiți aici (si online) produse noi, pentru toate gusturile. Colecția lor de vară include piese din in și din cupro, croieli clasice și moderne, extrem de versatile. Fă-le o vizită și îți garantez că nu vei regreta!

La final, mai am 2 recomandări pentru vara aceasta:

Plaja Sensiblu, din Mamaia, un loc în care poposesc pentru al treilea an deja. Aici te roți relaxa la umbră, pe sezlong, ascultând valurile mării cu un cocktail în mână, poți face mișcare sub îndrumarea instructorilor de zumba, poți afla de la specialiștii Sensiblu cum îți protejezi pielea de efectele negative ale razelor de soare cu cele mai eficiente produse solare… și poți face poze cât este ziua de lungă în numeroasele colțuri instagramabile de pe plajă.

Urbarn, un coffeeshop cu cafea de specialitate și numeroase gustări „ca la bunica acasă”, cu o terasă umbroasă și îmbietoare, asemenea întrgului interior. Ți-o recomand cu încredere!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 motive pentru a participa la Săptămâna Haferland 2019

Următor

Unde beau cafea bună în București