4 sugestii pentru cămașa din denim

Cămașa din denim

Cămașa din denim este o piesă basic pe care sunt sigură că oricare dintre voi o are în garderobă. Și nu doar într-o singură variantă! Mă înșel?

Primăvara și-a intrat în drepturi, temperaturile sugerând uneori mai degrabă sezonul estival. Serile și dimininețile sunt încă răcoroase totuși. De aceea, m-am gândit să vă fac câteva sugestii de ținute cu cămașa din denim. Pentru că este o piesă care nu se demodează niciodată, din contră, în fiecare sezon este reintepretată și revigorată.

Camașa din denim poate deveni una dintre piesele de rezistență din garderobă vara aceasta, de care nu va fi nevoie să te separi nici măcar în sezonul rece. Este o piesă versatilă, care va completa o ținută casual chic estivală. Dar care, în același timp, se poate potrivi de minune și într-o ținută office sau de club.

Vei putea asorta cămașa din denim la absolut orice piesa din garderoba ta: de la șorturile colorate la pantalonii țigareta și rochiile diafane fără mâneci.

Iată în continuare 4 sugestii pentru a purta cămașa din denim, atât în timpul liber cât și la birou.

Pantaloni chic

Cămașa din denim în combinație cu o pereche de pantaloni țigaretă vor constitui un outfit chic pentru o zi de muncă (eventual cu un colier statement care să completeze într-un stil glam ținuta), dar și pentru o ieșire cu prietenii. Îi poți rula eventual mânecile pentru un aspect mai degajat.

Chic estival

La mare sau în weekend, nu cred că vei gasi o combinație mai reușită decât cea dintre o cămașă din denim și un șort. Șortul poate fi colorat, cu print tropical sau chiar din jeans dacă îți dorești o ținută casual sau poate fi puțin prețios, din dantelă, mătase sau piele.

Casual chic

Una dintre combinațiile pe care le ador este cea dintre o piesă sport – casual și una elegantă. Iar asocierea dintre o cămașă din denim și o fusta din dantelă sau plisată mi se pare extrem de chic.

Denim & denim

Nu mai este demult obligatoriu să asortezi nuanța de jeans a topul cu partea inferioară. Ba chiar este și mai chic asocierea unei cămași din denim într-o nuanță mai închisă unei perechi de jeans tip boyfriend ușor tociți.

Sper că aceste sugestii vă vor inspira pentru a combina cămașa din denim cu cât mai multe dintre piesele deja existente în garderoba voastră estivală.

 

CITEȘTE ȘI: Obsesie pentru denim

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 piese în tendințe pe care să le ai în garderobă vara aceasta

look perfect în video conferințe
Următor

Ghid complet pentru un look perfect în video conferințe