4 soluții simple pentru dinți mai albi

cum sa ai dinti mai albi

Sunt convinsă că toate ne dorim dinți mai albi, pentru un zâmbet cât mai încântător, pentru selfie-uri perfecte și pentru încă multe alte motive.

Dacă nu vrei să iei încă în considerare o procedură de albire profesională a dinților, iată doar 4 soluții simple care te pot ajuta să ai dinți mai albi:

Ai grijă ce mănânci, dieta este foarte importantă pentru a-ți menține dinții albi: evită cafeaua, ceaiul, vinul roșu, ciocolata, afinele și murele, care îți pătează dinții.

În schimb, sunt recomandate capșunile (acidul malic pe care îl conțin acționează ca un astringent, eliminând petele de pe dinți), merele, perele și portocalele (care curăță dinții), nucile și migdalele (pentru capacitatea lor abrazivă).

Dinti mai albi

Un periaj corect și complet contribuie decisiv la menținerea unor dinți albi. Cum poți evalua și monitoriza periajele zilnice?

Ei bine, acum exista periuța de dinți electrică Oral-B SmartSeries, prima periuță din lume care se poate conecta prin Bluetooth cu telefonul mobil, dispunând de o aplicație ce oferă feedback în timp real și indicații de periaj, ce pot fi ajustate de medicii dentiști.

Ai astfel parte de o experiență de periaj personalizată, rutina de îngrijire orală fiind ajustată nevoilor fiecăruia. Periuța Oral-B SmartSeries esteechipată cu cronometru, senzor de presiune și un capăt de periaj CrossAction inspirat din instrumentele profesionale, ce are o acțiune de curățare superioară 3D dovedită clinic, înlăturând cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o periuță manuală obișnuită.

Dinti mai albi

Încearcă kitul profesional pentru albirea dinților iWhite2, care nu conține peroxid de hidrogen și este simplu de utilizat în intimitatea propriului cămin.

Pe lângă albire, înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților și întărirea acestora, iWhite2 contribuie și la refacerea smalțului dentar datorită unor micro-cristale albe pe care le are în compoziție. Kitul iWhite2 conține 10 benzi cu un gel activ de albire (pentru 5 utilizări), care se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților și se lasă să acționeze 20 minute.

Este recomandată utilizarea 5 zile consecutiv inițial, iar apoi se pot reaplica ocazional benzile, în funcție de rezultatul urmărit. Sună simplu și interesant nu-i așa? Dacă vă tentează să îl încercați, găsiți kitul iWhite2 în Farmaciile Sensiblu.

Dinti mai albi - kit-iWhite2

Folosește o pastă de dinți ce include în compoziție licheni arctici, recunoscuți pentru proprietățile antibacteriene, antiinflamatoare și antiseptice, precum și pentru uimitoarele efecte de albire non-abrazivă. Acești licheni se regăsesc în formulele gamei BlanX, pe care o găsești pe Optimashop.Ro.

Incluse în produsele pentru igiena orală, substanțele active conținute de lichenii artici acționează selectiv asupra microorganismelor responsabile cu formarea tartrului dentar, contribuind la menținerea echilibrului florei bacteriene și limitând depunerea bacteriilor pe suprafața smalțului, a reziduurilor alimentare sau altor agenți care pot duce la apariția petelor dentare.

Alături de lichenii arctici patentați, pastele de dinți BlanX conțin ioni de fluor care întăresc smalțul dentar și au o acțiune anti-tartru) și siliciu non-abraziv care protejează suprafața dentară în timp și asigură o îndepărtare eficientă a petelor.

Dinti mai albi - Blanx_Optimashop_albire dinti

Orice trucuri mai cunoașteți pentru dinți mai albi, sunt oricând binevenite!!! Și, binențeles, nu uitați de vizitele periodice la stomatolog.

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Batman vs Superman
Anterior

Ce supereroi se poartă primăvara aceasta

Color One Coffee
Următor

Color One Coffee, cafenea în Cotroceni