4 soluții pentru „a bad hair day”

bad hair day

Cu vremea schimbătoare și ploile dese din ultima vreme, parcă tot mai des mă trezesc în fața unei „bad hair day”. Există însă soluții pentru a o combate. Vă propun câteva mai jos! 

Nu știu voi, dar pe mine o zi în care părul nu vrea deloc să mă asculte sau să îmi facă pe plac, să se așeze într-un mod cât de cât mulțumitor este o zi în care știu că nimic nu va funcționa așa cum îmi doresc.

Ceea ce numim în engleză a bad hair day vine și cu un moral la nivelul solului. O zi în care ar fi perfect dacă nu ar trebui să ies și să văd lume… doar să mă ascund în pat, sub pături.

Dar cum nimeni nu te va lua în serios dacă îi invoci un astfel de argument pentru absență, iată doar 4 soluții pentru a depăși a bad hair day.

Eșarfa chic

Folosește o eșarfă pentru a-ți prinde părul! Este un accesoriu simplu și oricând la îndemână – oricine deține cel puțin o eșarfă, batic, bandană.

Din aceasta poți improviza o bentiță deosebită și atrăgătoare. Și care nu este deloc incomodă. Poate fi, în plus, pata de culoare de care ai nevoie pentru a puncta o ținută uni, fadă, pentru a-i da strălucire și a-i conferi personalitate.

bad_hair_day_solution

Sport chic

Prinde-ți suvițele rebele din față într-un coc în vârful capului. Nu trebuie să te chinui să îți intinzi sau ondulezi părul. L-ai spălat, uscat și apoi l-ai prins.

Este o soluție facilă pentru că, de obicei, partea din față este cea care ne deranjează și agasează, care nu se așează în niciun fel mulțumitor, nu partea din spate a părului.

02_bad_hair_day_solution

Pony tail

Prinde părul într-o coadă de cal înaltă. Poți încerca eventual și să îl ondulezi, complet sau parțial, doar câteva șuvițe. Cu o coadă de cal nu dai greș niciodată, indiferent de lungimea părului (evident, începând cu lungimea la care îți poți prinde părul în coadă).

Dacă te pregătești pentru o întâlnire sau un eveniment mai elegant, poți aplica un ulei (eu ador uleiul Moroccanoil pentru textură, dar și pentru parfumul său) sau gloss pentru a disciplina șuvițele, dacă este vorba doar de ieșire cu prietenii îl poți lasa rebel.

03_bad_hair_day_solution

Refresh

Folosește un șampon uscat pentru a-ți revigora complet coafura. Moroccanoil Dry Shampoo este un produs din această categorie pe care l-am încercat și pe care vi-l recomand.

A fost special conceput în 2 variante, pentru diferite tonuri de culoare a părului –Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones și Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones – pentru a păstra strălucirea și intensitatea specifică fiecărei nuanțe. Șamponul uscat Moroccanoil are o formulă unică, pe bază de pudră de orez, absorbind instant sebumul și acumulările produselor de styling ce încarcă firul de păr. Mi-a plăcut faptul că se absoarbe perfect, complet, fără urme vizibile de pudră la rădăcina părului sau pe lungimi, unde este aplicat, oferind un volum natural, asemenea părului proaspăt spălat, acesta putând fi coafat după dorință. Și în plus, că tot se apropie sezonul cald și însorit, Moroccanoil Dry Shampoo protejează împotriva efectelor dăunatoare ale razelor UV, conținând filtru UV.

bad_hair_day_moroccanoil_dry shampoo

 

Se aplică asemenea oricărui șampon uscat: se pulverizează produsul (agitat bine în prealabil) de la o distanță de 15-20 cm pe rădăcinile uscate; se masează scalpul cu degetele pentru activarea formulei și distribuirea uniformă; se perie delicat pentru a permite produsului să ajungă pe fiecare suviță de păr; se coafează după dorință.

 

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Red carpet Met Gala 2019

Cum port salopeta
Următor

Cum purtăm salopeta