4 rujuri pe care să le ai primăvara aceasta

Niciodată nu ai suficiente rujuri! Indiferent de cantitate, diversitate, spațiu disponibil pentru ele, întotdeauna se va găsi, va mai apărea o nuanță absolut răvășitoare, o textură incredibilă, mai rezistentă, mai extraordinară, mai…, pe care trebuie imperativ să o ai.

Acum, că am stabilit acest lucru, nu îmi rămâne decât să vă propun propun 4 rujuri noi, 4 nuanțe de rujuri pe care să le ai și să le adori primăvara aceasta.

1. Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet în nuanța Ravie en Rose (un roz seducător și delicat pentru buze numai bune de sărutat)

Ador coloarea elegantă și discretă a noului Rouge Edition Souffle de Velvet Bourjois, dar și senzația de catifelare ce rămâne în urmă, pe buze. Noul ruj Bourjois are o textura unică și conferă o culoare mată, intensă și luminoasă, cu rezistență de până la 10 ore.

Nu putea să nu îmi atragă atenția, la cât de mult mi-a plăcut Bourjois Rouge Edition Velvet.

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet_Ravie en Rose

2. L’Oreal Paris Infaillible Long Lasting Lipstick în nuanța Red Infaillible (pentru buze seducătoare și sărutări electrice, atomice, armă albă… ai să înțelegi despre ce vorbesc răsfoind Cartea Săruturilor)

Am descoperit rujul Infaillible Long Lasting de ceva vreme și m-am îndrăgostit la prima aplicare. Are o textură extrem de confortabilă, pe toată durata zilei, datorită în primul rând acidului hialuronic din compoziție, responsabil de hidratare și catifelare. L’Oreal Paris Infaillible Long Lasting Lipstick este un ruj lichid inovator, cu două capete (unul pentru culoare intensă și unul balsam hidratant, care se aplică după 1-2 minute, pentru desăvârșirea aspectului buzelor), rezistent la transfer.

LOreal-Paris-Infaillible-Long-Lasting_Red Infaillible

3. Melkior Pink Attitude (o nuanță îndrăzneață și plină de prospețime)

Un ruj cu acoperire mare, pigment intens, care nu migrează și rezistă în timp, care se aplică ușor și omogen, fără a usca buzele.

Pentru o rezistență mai mare pe buze și pentru un aspect bine definit, este recomandată folosirea unui contur de buze înainte de aplicarea rujului.

Pentru un aspect impecabil, este necesară hidratarea buzelor și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil (revin curând și cu sugestii interesante și « delicioase » și în această direcție).

Melkior Pink Attitude

4. Avon True Color Perfectly Matte în nuanța Ravishing Rose (este nuanța « vedetă » a acestei colecții, cel mai frumos și puternic roz).

Rujurile Avon True Color Perfectly Matte se aplică rapid și au o textură ușoară, asemănătoare apei. Are însă o putere mare de acoperire, hidratează buzele și rezistă mai multe ore. Conține lanolină, cu acțiune emolientă, ce reduce totodată pierderile de apă din piele, precum și un agent de matifiere numit Silica.

Mie îmi place foarte mult textura fină și rezistentă a rujului, aspectul elegant al buzelor și mai ales senzația de catifelare pe care o lasă pe buze.

Avon_True Color Perfectly Matte_Ravishing Rose

 

Sunt curioasă să aflu ce alte rujuri și nuanțe de rujuri au intrat pe wish list-ul vostru de primăvară, deci vă aștept comentariile !

Vă doresc o primăvară colorată și minunată !

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RGPINK Fundeni
Anterior

Premii de peste 6000 de EURO și un nou traseu in FUNDENI la Road Grand Pink 2016

Următor

De ce este important să îți hidratezi pielea și un CONCURS!