4 rochii pe care să le ai toamna aceasta

Nu știu cum este pentru voi, dar pentru mine orice schimbare de sezon vine invariabil și cu probleme legate schimbarea garderobei.

Începutul toamnei este una dintre perioadele cele mai neplăcute din punctul acesta de vedere pentru că nu sunt pregătită să renunț încă la toate piesele subțiri și feminine de vară, dar temperaturile scăzute, mai ales seara, mă determină să intru direct în dulapul cu pulovere.

Pentru a păstra acest sentiment estival cât mai multă vreme sunt tentată deci să abordez mai mult rochiile toamna. Și pentru a-mi reînnoi garderoba, mă voi baza pe ajutorul a 4 celebrități super – chic, de la care am reținut 4 modele de rochii pe care să le ai toamna aceasta.

Alexa Chung – rochia cu paiete. Pentru un look prețios și sofisticat, pentru a străluci la orice petrecere toamna aceasta.

01_Alexa Chung_Burberry dress

 

Rochie paiete Asos

011_Asos_sequin dress

Rochie cu paiete ZARA

012_Zara_rochie paiete

Dakota Johnson – rochia boemă cu imprimeu floral. Pentru un look chic, în tendințe, asorteaz-o cu o geacă de jeans supra dimensionată.

02_Dakota Johnson_Gucci dress

Rochie imprimeu floral Forever 21

021_Forever 21_maxi floral dress

Rochie imprimeu floral Diva Charms

022_Diva Charms_rochie imprimeu floral

Chrissy Teigen – rochia pulover. Sezonul rece este despre pulovere, dar parcă mai ușor facem tranziția cu o rochie pulover chic și călduroasă, purtată cu o pereche de cizme peste genunchi.

1F4C6DE9

Rochie pulover fără umeri

031_Rochie pulover_1

Rochie pulover pe gât

032_Rochie pulover_2

Kendall Jenner – rochia de catifea. Catifeaua este unul dintre trendurile majora sezonul acesta, iar o rochie din catifea de inspirație lingerie poate fi purtată acum în orice moment al zilei – cu un tricou alb pe dedesubt și o pereche de ghete ziua, cu o pereche de stiletto și biker jacket din piele seara.

Kendall Jenner steps out in green dress and boots in NYC

Rochie de catifea Shein

041_Shein rochie catifea

Rochie catifea petrecută New Look, de pe Asos

042_Asos_rochie catifea

Sper să vă inspire sugestiile mele. Vă doresc o toamnă chic !

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

aranjament floral_DIY
Anterior

DIY: Cum realizezi simplu un aranjament floral de impact

Fratellini bistro
Următor

Unde mănânci un mic dejun bun în București (1): Fratellini bistro