4 pantofi în tendințe pe care îi vei purta și sezonul următor

Este dificil să ai în fiecare sezon pantofi în tendințe. Dacă nu ești model sau milionară… Cu puțină inspirație însă, ai putea achiziționa câteva modele pe care să le poți purta și sezoanele următoare.

Există tendințe în ceea ce privește pantofii care revin cu anumită periodicitate. Așa cum există și modele care rămân în tendințe mai multe sezoane succesive. Dar asta, alături de trenduri care se perindă cu rapiditate. Parcă în momentul în care ai achiziționat o pereche, noi tendințe îi pecetluiesc data de expirare imediată.

Sunt însă câteva stiluri de pantofi în tendințe primăvara aceasta care se vor menține cu certitudine printre preferințele designerilor și în sezonul următor. Iată deci 4 sugestii de investiții pe termen lung în pantofi pe care ți le recomand primăvara aceasta.

Piele de șarpe

Pantofii cu imprimeu piele de șarpe au revenit în tendințe iarna trecută, iar sezonul acesta se bucură din nou de popularitate. Pielea de șarpe este considerată noul „neutru”, care merge cu orice, la fel ca albul și negru.

Așa că indiferent de stilul vestimentar pe care îl adopți primăvara aceasta, poți asocia orice ținută unei perechi de pantofi în tendințe (sau sandale, sau chiar cizme), din piele de șarpe.

Barete fine

Sandalele cu barete fine, aproape inexistente, elegante și cu un aer ușor retro, se vor purta în orice sezon. Poți alege o pereche pe negru, atemporale, sau în culoarea vedetă a sezonului primăvară vară 2019 – galben!

Kitten heels

Tocurile subțiri și mici au revenit în tendințe de câteva sezoane. Iar faptul că sunt comode (și simpatice) le va ajuta să se mențină și sezonul următor. Le poți purta oricând și cu orice – de la o ținută business la o ținută boemă de weekend.

Pantofi sport

Printre modelele de pantofi în tendințe, la loc de cinste de 2 sezoane deja, se numără așa numiții „chunky sneakers”. Ador ținutele constrastante cu rochii vaporoase sau costume elegante accesorizate cu pantofi sport. Iar avantajul acestora este că merg perfect și cu un outfit casual, relaxat.

Toate sugestiile mele fac parte din colecția primăvară – vară 2019 Musette. Sunt și multe alte modele interesante pe care le-am descoperit în prezentarea colecției, așa că îți recomand să arunci o privire aici.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

skin care
Anterior

3 greșeli de skin care și cum le repari primăvara aceasta

Următor

7 motive să ajungi la Therme vara aceasta