4 look-uri Balmain Paris Hair Couture

Cine nu își dorește să arate în fiecare zi ca și cum abia ar fi coborât de pe podiumurile de defilare, fără prea mari eforturi și mai ales, fără o escală la coafor?

Este o întrebare retorică binențeles! Iar pentru noi toate, Guido Rieger, trainer Balmain Paris Hair Couture, a demonstrat că se poate. Părul tău poate avea oricând un look desprins din paginile revistelor sau prezentărilor de modă, cu doar câteva produse senzaționale, semnate Balmain Paris.

Dar înainte de a vă arăta cele 4 look-uri create cu produsele Balmain Paris Hair Couture, doar câteva cuvinte și detalii legate de gama de îngrijire și styling Balmain Paris Hair Couture:

 

  • Produsele sunt îmbogățite cu proteine de mătase, iar mătasea conține 17 dintre cei 19 amino acizi aflați în compoziția firului de păr. De aceea, acestea au capacitatea de a regenera părul degradat, de a fortifica firul de păr, a-l revitaliza și întineri.
  • Produsele au în compoziție uleiul de argan, ingredient anti-ageing cu efect recunoscut, ce repară și protejează părul uscat și degradat de efectele nocive ale mediului înconjurător, conferindu-i strălucire.
  • Produsele sunt pe bază de apă, nu încarcă și nu îngrașă firul de păr.

 

 4 look-uri Balmain Paris Hair Couture de fiecare zi:

onduleuri_balmain hair couture

I. Onduleuri feminine – un look potrivit atât pentru întâlniri de afaceri în timpul zilei, cât și pentru petreceri, seara.

Pentru bucle definite, folosiți Balmain Paris Hair Couture texturising salt spray, ideal și pentru a crea și cel mai autentic « beach hair », în orice sezon.

Pentru onduleuri elegante, cuminți, folosiți Balmain Paris Hair Couture Silk Perfume și periați. Veți obține bucle cu aspect natural, stălucitor și sănatos.

coafura rebela_balmain hair couture

II. Coafură rebelă – un look natural, pentru atunci când nu ai timp să te speli pe cap. Aplică șamponul uscat Balmain Paris Hair Couture pentru a-i reda părului strălucirea și aspectul plăcut (șterge excesul cu un prosop uscat sau perie părul).

Aplică apoi Balmain Paris Hair Couture leave-in conditioning spray pe toată lungimea firului de păr pentru un plus de strălucire, texturising volume spray la rădăcina părului, șuviță cu șuviță, pentru a-i conferi volum, iar la final Balmain Paris Hair Couture Silk Perfume pentru un finish strălucitor.

bucle_balmain hair couture

III. Bucle stânse – dacă ai părul creț, Balmain Paris Hair Couture îți propune mixul perfect de produse pentru un rezultat strălucitor și bucle elastice, cu aspect sănătos.

Aplică mai întâi Balmain Paris Hair Couture leave-in conditioning spray, apoi Balmain Paris Hair Couture pre-styling cream pentru hidratarea (stimulând retenția optimă de umiditate în interiorul firului de păr), repararea și protecția firului de păr.

În final, Balmain propune un produs revoluționar – pudra de styling, ce oferă un volum spectaculos și textură fiecărei bucle, flexibilitate și definire, fără a încărca firul de păr. Aplică o cantitate foarte mică, la rădăcina părului, în straturile superioare ale coafurii.

wet look_balmain hair couture

IV. Wet look sau sleek hair – o coafură pe care o ador din prezentările de modă ale ultimelor sezoane, acea coafură ce imită părul ud (abia ieșit de sub duș).

Iată pașii obținerii unui astfel de look, ce pare atât de chic și fără efort:

Pot părea dificil de realizat acesta 4 look-uri Balmain Paris Hair Couture, dar cu produsele potrivite – produsele Balmain Paris Hair Couture se pot achiziționa de pe www.soleshop.ro, urmărind pașii descriși de Guido Rieger, trainer Balmain, și trucurile de utilizare ale produselor de styling, vei reuși în 2 timpi și trei mișcări să obții o coafură ce poate trece cu ușurință drept « naturală » (#iwokeuplikethis, hashtag-l preferat pe instagram), fiind extrem de chic și la modă.

Voi ce părere aveți și pe care dintre coafuri v-ar tenta să o încercați?

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Filmul săptămânii: Câinele, adevăratul meu prieten

Următor

Unde mănânci un mic dejun bun în București (3): Atelierul de Tarte