35 de produse pe care să le ai vara aceasta de la Sephora

Oricâte produse cosmetice am avea și oricât de strict și bine definit ne-ar fi ritualul de frumusețe, parcă oricând i-am putea găsi loc unui nou produs, mai ales în momentul lansării noilor colecții Sephora.

Da, este acel moment al anului când ne facem liste de compărături pentru sezonul estival, având câteva luni bune la dispoziție pentru a le bifa pe toate, momentul prezentării noutăților de vară Sephora.

Cu mare dificultate am alcătuit o listă de produse pe care să le ai vara aceasta de la Sephora și v-o las ma jos, pentru inspirație. Sunt convinsă că ar mai fi multe de adăugat pentru că și colecțiile Sephora pentru vara 2017 sunt fabuloase.

O piele perfectă vara aceasta? Simplu, cu noile produse ‘Made in Sephora’: uleiuri cu texturi hibride, spumă detoxifiantă, cremă catifelată pentru înlăturarea impurităților, gomaj pe bază de pudră de bambus, set de măști pentru hidratare din cap până-n picioare.

1-Detoxifying Foam Cleanser; 2-Oil-In-Foam Cleanser; 3-Moisturizing & Refreshing Body Jelly; 4-Nourishing Mousse Body Oil; 5-Moisturizing Shower Oil; 6-Gentle Melting Body Scrub; 7-All Inclusive Mask Set

Vară, soare, buze strălucitoare! Am adăugat pe lista de cumpărături întreaga gamă Sephora Kiss Me Gloss, un luciu de buze roll-on ultra-practic și ultra-parfumat.

 

Un nou tip de make-up cu noua paletă Sephora Mixology (Sweet & Warm). Sephora Mixology Palette propune o selecție de 18 culori intense, care pot fi asortate, combinate și amestecate pentru a crea un look personalizat.

 

Becca, un brand nou lansat, disponibil exclusiv în Sephora România din vara aceasta, o sursă incredibilă de noi tentații în materie de make-up. Renumită pentru produsele de strobing, iluminare și strălucire, Becca este considerată marca « best in glow », și nu este deci de mirare ca mi-am trecut pe lista de shopping: Gold Pop Shimmering Skin Perfector (1) (o pudră compactă iluminatoare ce conferă pielii o strălucire perlată și catifelată, disponibilă în 6 nuanțe), Bronzing Skin Perfector (2) (o cremă ușoară, cu textură aerată, ce conferă tenului o tentă bronzată perfectă și strălucitoare), Backlight Priming (3) (un primer fluid care prelungește rezistența fondului de ten și conferă pielii o strălucire perlată), Aqua Luminous Perfecting Foundation (4) (un fond de ten ultra lejer, pe bază de apă, ce conferă o luminozitate subtilă pentru a masca imperfecțiunile tenului, hidratându-l în același timp) și The One Perfecting Brush (5) (un aplicator minune brevetat de Becca, perfect pentru formule lichide, cremoase, pudră sau hibride).

Benefit propune 2 colecții atrăgătoare: Boi-ing concealer collection – produse corectoare pentru toate tipurile de ten, cu grad diferit de acoperire – Boi-ing Airbrush Concealer (pentru mascarea cearcănelor și a semnelor de oboseală), Boi-ing Bright Concealer (pentru iluminare), Boi-ing Hydrating Concealer (pentru pielea uscată, maschează cearcănele și iluminează) și Boi-ing Industrial Strength Concealer (pentru cercăne foarte pronunțate) și Hoola collection – pentru un look bronzat și sculptat – Hoola Lite și Hoola Quickie Contour Stick.

O multitudine de tentații și în colecțiile Korean Beauty: Skinfood (un nou brand din portofoliul Sephora, cu produse cu arome ce îți vine să le deguști instant) Black Sugar Perfect Essential Scrub, Yuja Water Cream și măștile de fructe Freshmade; Too Cool For School cu măștile sale senzaționale; Erborian BB Crème au Ginseng Caramel (un produs 5 în 1 ce matifiază, maschează imperfecțiunile, uniformizează textura pielii, hidratează și catifelează); Dr. Jart și tratamentele sale de înfrumusețare avansate – Dermask Cheek & Eye Lift, Dermask Brightening Solution și Hydration Lover Rubber Mask.

 

Pentru iubitoarele de culoare, câteva noutăți de make-up din vară în magazinele Sephora: Too Faced Lip Injection Glossy și paleta Too Faced White Chocolate Chip; Make Up Forever Artist Rouge Light, Aqua Ink Liner și Aqua XL Color Paint; Urban Decay Vice Special Effects.

 

Voi ați văzut în lista mea produse care vă tentează?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum a fost la The Color Run Dream Tour 2017

Următor

Met Gala 2017: best dressed