3 soluții pentru un ten proaspăt, strălucitor și revigorat toamna aceasta

Un ten strălucitor, fără defecte, este probabil pe lista de dorințe a tuturor. Dar, uneori (de multe ori) viața și activitățile diverse ne împiedică să ne îndeplinim această dorință.

Lipsa somnului și stresul afectează tenul, care, asemenea întregului organism, are nevoie de suport pentru a se reface și de un boost de energie.

Iată 3 soluții, nou lansate, pentru un ten proaspăt, strălucitor și revigorat toamna aceasta.                                                                           

Caudalie Vinopure Skin Perfecting Serum. Acidul salicilic natural și apa organică de trandafiri își unesc “forțele” în acest serum gel. pentru a exfolia și elibera porii. Acestea contribuie la reducerea imperfecțiunilor tenului – coșuri, puncte negre, a excesului de sebum, lăsând pielea curată și calmată. Și cum, din păcate, din cauza poluării, toate ne confruntăm cu astfel de probleme, serul Caudalie Vinopure este produsul de care orice femeie modernă are nevoie.

Caudalie Vinopure Skin Perfecting Serum este bogat în polifenoli provenind din sâmburi de struguri, antioxidanți ce protejează pielea, împiedicând oxidarea uleiului de la nivelul porilor. Cu un singur ser, tenul este exfoliat ușor, purificat, hidratat și își recapătă strălucirea.

Produsele Caudalie pot fi achiziționate din rețeaua de farmacii HelpNet.

L’Occitane Immortelle Reset Serum. Stresul, poluarea și oboseala își pun amprenta și asupra tenului. De aceea, L’Occitane a conceput un produs care să lucreze peste noapte pentru a “reseta” efectele negative ale factorilor de mediu.

L’Occitane Immortelle Reset Serum beneficiază de efectele binefăcătoare a trei ingrediente cheie: ulei esențial de imortele, extracte de măghiran și de Acmella oleracea (o alternativă naturală la Botox). Toate cele trei ingrediente stimulează producția de colagen, contribuind astfel la reducerea liniilor fine și regenerarea celulară.

Textura de ulei în ser inovatoare funcționează în două etape: gelul este absorbit rapid permițând astfel uleiului de imortele să penetreze adânc straturile pielii. Pielea rămâne fină, perfect hidratată. A doua zi dimineață, tenul arată proaspăt, mai strălucitor și mai tânăr.

Produsele L’Occitane pot fi achiziționate din magazinele L’Occitane și online (până pe 30 septembrie, beneficiați de un discount de 20% la achizițiile online, folosind codul MYRESETCHALLENGE), dar și în rețeua de farmacii Sensiblu.

Origins GinZing Peel-Off Mask. Cu un complex de acizi din lămâi, portocale și mere, formula naturală a acestei măști contribuie la curățarea eficientă a tenului, reîmprospătându-l instant.

Cofeina din compoziție este un stimul important pentru ten, susținând procesul de regenerare al pielii, iar Ginsengul, un tonic natural extrem de puternic, energizează, contribuind la restabilirea unui echilibru la nivel celular.

Un mix de uleiuri esențiale de grapefruit, lămâie și mentă acționează ca un stimulent la nivelul simțurilor, conferind o stare generală de bine și de prospețime.

În mai puțin 10 minute, această mască cu efect intens înlătură murdăria, dar și celulele moarte de la nivelul pielii, lăsând pielea netedă, proaspătă și revigorată.

Produsele Origins sunt disponibile din toamna aceasta exclusiv în magazinele Sephora.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 rețete de Martini pentru seri cu stil între fete

Următor

Sacoșa din textil: un cost mic pentru tine, un gest important pentru mediu