3 piese Arcaba Concept pe care să le adori vara aceasta

Arcaba Concept - must haves 2016

Arcaba Concept este un atelier de design vestimentar nou în peisajul bucureștean, ce vine cu o viziune și idei proaspete, și o mulțime de piese de purtat și adorat vara aceasta.

Am ales 3 piese Arcaba Concept, de purtat de în multiple combinații și diverse împrejurări, pe care sunt sigură că le vei adora și tu, perfecte pentru vara aceasta.

Bluza în colț cu spatele gol. Se poartă umerii dezgoliți și cămașa albă reinterpretată, iar această bluză este un hibrid ce se înscrie în cele 2 tendințe ale sezonului. Poate completa o ținută chic (cu un șort de piele de exemplu), pentru o seară de club, dar va face senzație cu certitudine în orice alt context. Cred că va constitui una dintre piesele de rezistență ale garderobei mele estivale!

Arcaba Concept bluza colt spate gol

Pantaloni scurți din brocard. Imprimeul pop art face ravagii de o vreme încoace, iar pantalonii scurți din brocard sunt o piesă atât de versatilă încât nu ar trebui să îți lipsească din garderobă – îi poți purta cu un sacou supradimensionat, cu un caftan vaporos sau o rochie lungă transparentă, cu o cămașă albă sau un maiou cu bretele fine din mătase (că tot sunt în tendințe piesele vestimentare ce imită și se inspiră din lenjerie).

Arcaba Concept pantaloni scurti brocard

Salopeta alba vaporoasă. Ideală pentru ieșiri și evenimente, dar și pentru o plimbare romantică, în serile calde de vară, pe plajă. Trebuie să ai cel puțin o salopetă în garderobă vara aceasta… te poate salva în multe împrejurări.

salopeta alba Arcaba Concept

Sunt sigură că puteți găsi mult mai multe piese pe care să le purtați în multiple combinații vara aceasta. Mi-ar plăcea să știu ce v-a atras vouă atenția din prima colecție Arcaba Concept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cei mai tari supereroi luptă în "Căpitanul America: Razboi civil"

creme hidratante_Caudalie Vinosource
Următor

Hidratare în roz