Beauty news: 3 motive să folosești Elseve Low Shampoo

Dacă ești permanent în căutarea celor mai eficiente produse și metode pentru îngrijirea părului, nu cred că ți-a scăpat cea mai recentă lansare L’Oreal Paris… Este vorba de gama Elseve Low Shampoo, ce include 3 variante la noi: Total Repair, Extraordinary Oil și Color-Vive.

Curioasă din fire, nu m-am putut abține să le încerc de cum le-am primit. Textura este interesantă, neobișnuită pentru un șampon, asemănătoare mai degrabă cu cea a unui balsam. De altfel, acest low shampoo nu face spumă – deloc – dar promite să curețe părul de la rădăcină până la vârfuri, dintr-o singură aplicare. Și, nu conține sulfați!

Așa că, în deplină cunoștință de cauză, iată 3 motive pentru care îți recomand să foloseșți Elseve Low Shampoo:

  1. Rapiditate – practic, cu un singur produs (Elseve Low Shampoo) înlocuiești 3 produse pentru curățarea și îngrijirea părului, și anume șamponul, balsamul și masca hrănitoare. Pe părul ud, aplici între 10 și 15 pompițe (în funcție de lungimea părului, cât simti nevoia, eu am aplicat 10 pentru că am părul destul de scurt), masând bine de la rădăcina și până la vârfuri, lași să acționeze timp de 3 minute, clătești și usuci părul ca de obicei. O rutină completă de îngrijire a părului ce include un singur produs, care, sunt sigură, le va cuceri instant mai ales pe cele mai ocupate dintre voi, dar nu numai.
  2. Eficiență – Elseve Low Shampoo curăță eficient părul, lăsându-l ușor de coafat, precum un balsam. Unde mai pui că prețul său (în jur de 20 lei) este mult sub cel cumulat al celor 3 produse pe care le înlocuiește – șampon, balsam și mască.
  3. Facilitate – unul dintre gândurile care mi-au trecut prin minte atunci când am citit despre Elseve Low Shampoo a fost „Este ideal pentru vacanțe și călătorii”, în primul rând pentru că este mai simplu de transportat un singur produs în loc de 3, iar în al doilea rând pentru că îți oferă posibilitatea unui ritual de îngrijirea părului mult simplificat pentru a profita din plin de timpul petrecut în destinația aleasă.

Voi ați încercat vreuna dintre variantele Elseve Low Shampoo?

Acesta este preferatul meu –

Elseve Low Shampoo Color-Vive

 

 

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

7 Motive să vizitezi Iordania anul acesta

Următor

Skin care: cu ce îmi îngrijesc tenul iarna aceasta