3 meniuri pentru un somn odihnitor

Somn usor
Fantastic night

Se spune că dacă ai conștiința încărcată nu poți să dormi, fie că este vorba despre o întâmplare care te apasă, o problemă căreia nu i-ai găsit încă soluția sau acțiuni ce trebuie planificate, dar cred că de multe ori pur și simplu somnul nu ți se lipește de gene.

Dacă ți s-a întâmplat acest lucru în ultima vreme sau dacă somnul te ocolește în mod obișnuit, eu sper că unul dintre următoarele 3 meniuri recomandate pentru un somn odihnitor să îți fie de ajutor.

Pentru a adormi mai ușor: o gustare ușoară compusă din cireșe (melatonina conținută de acestea este un ajutor natural pentru somn), semințe de dovleac (bogate în magneziu, ajută la inducerea unui somn mai profund, relaxând mușchii) sau o pungă de floricele (bogate în serotonina responsabilă de reglarea somnului), fără unt sau sare, seara, la un film, poate fi o opțiune excelentă.

meniu somn usor

Pentru un somn profund: pentru că nu este totul să adormi ci să te și odihnești, nu să te trezești de 100 de ori pe noapte, este important să te hidratezi corect și să nu te culci cu stomacul gol (un nivel scăzut al zahărului în sânge îți va scurta și întrerupe somnul). Un mar cu unt de migdale îți furnizează suficienta glucoză pentru a-ți asigura un somn profund. Dacă adaugi caise sau sparanghel, înlături și riscul ca stresul și anxietatea să îți tulbure somnul.

meniu somn profund

Pentru un somn fără coșmaruri: s-a demonstrat că magneziu scade frecvența apariției coșmarurilor, de aceea este indicat să consumi avocado sau o salată de spanac seara (sau, de ce nu, o salată de spanac cu bucăți de avocado, ulei de măsline și semințe de dovleac).

meniu somn linistit

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

InstaLife_14_lachicboutique
Anterior

InstaLife #14

Gigi Hadid - Calendarul Pirelli
Următor

Calendarul Pirelli: Gigi Hadid este Miss Noiembrie 2015