3 insule grecești pe care mi-aș dori să ajung toamna aceasta

 

Nu întâmplător am ales această temă pentru începutul toamnei, când pentru mulți vacanța pare un vis frumos, dar foarte îndepărtat, un fel de dorință imposibilă.

Ce-ați spune însă dacă v-aș dezvălui un secret, un mod simplu, rapid și… delicios de a mai beneficia de o vacanță toamna aceasta într-un colț însorit din Grecia?

Pentru că sunt convinsă că v-am trezit interesul, nu mă mai lungesc la vorbă. Până pe 11 septembrie, un iaurt grecesc Olympus cumpărat (dintre cele selectate pentru campanie) vă poate aduce o vacanță în Grecia, all-inclusive.

Cum? Nimic mai simplu: cumpără orice produs Olympus iaurt grecesc participant la promoție, intră pe platforma de concurs – www.iaurtgrecesc.ro, învârte lingurița pentru a descoperi una dintre insulele grecești și la final înscrie-te în tragerea la sorți pentru o vacanță pe această insulă, cu numărul bonului și datele tale.

Bonus, ai parte și de o experiență delicioasă! Nu poți să nu adori mixurile cu iaurt grecesc, fie ele dulci sau sărate… Fructe de pădure, smochine, piersici, miere, nuci și semințe, cereale, mentă, ciocolată, castraveți, nu cred că există ingredient cu care să nu poți combina într-un mod absolut divin (la gust) iaurtul grecesc. Eu sunt mare fană astfel de mixuri, în cazul în care nu v-ați prins deja.

Să revenim însă la vacanța în patria iaurtului grecesc. Sunt 3 insule grecești pe care mi-aș dori să ajung toamna aceasta (sau macar în viitorul apropiat):

  • Insula Samos, aflată în Marea Egee, în apropierea țărmului turcesc, cea mai bogată insulă din Egeea, se zice, în antichitate, centrul civilizației ionice și locul nașterii lui Pitagora. Este o insulă muntoasă, cu multă verdeață, culturi întinse de viță de vie, plaje minunate și o multitudine de reminescențe ale culturii și civilizației antice.
  • Insula Evia este a doua insulă ca dimensiune după Creta, cu o istorie bogată, cu influențe albaneze, venețiene și otomane, situată la doar 50 de minute de Atena. Merită vizitată pentru plajele unice, pentru spa-urile sale termale, pentru site-urile arheologice și spectaculoasele Karystia Drakospita (casele dragon construite în piatra, în munte, din Karystia), pentru peisajul montan și canioane, pentru fenomenala strâmtoare Euripos și evident, pentru bucătăria mediteraneeană (cu muuult iaurt grecesc și mult ulei de măsline).
  • Insula Milos face parte din grupul insulelor Cyclades, fiind o insulă vulcanică aflată la nord de Marea Cretei. Se pare că Milos a fost înzestrată cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, cu ape turcoaz. Este și leagănul faimoasei statuii a Afroditei – Venus din Milos, simbol al civilizației antice, iar dacă ajungi pe insulă trebuie să vizitezi și un alt simbol al acestei lumi – Teatrul Roman.

 Eu zic deci să vă grăbiți, să intrați în concurs pe www.iaurtgrecesc.ro, pentru că absolut toate insulele grecești merită descoperite (și redescoperite la nesfârșit). Învârte lingurița!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Catalog IKEA 2017
Anterior

Idei pentru a renunța la așteptări acasă sau ce am descoperit în catalogul Ikea 2017

Următor

Sfaturi de make-up: cum mascăm eficient cearcănele