Weekend-urile sunt pentru revederi cu prietenele și momente unice, la povești, în fața unui cocktail delicios. Dacă ai de gând să le uimești cu o creație proprie, îți sugerez câteva coktailuri cu bere fabuloase .
Casa di Peroni și-a deschis din nou porțile în București, dezvăluind momente italiene veritabile oricui îi trece pragul. Noua locație care o găzduiește până la finalul lunii noiembrie este restaurantul Roberto’s de pe Calea Victoriei.
Cu ocazia inaugurării acestui loc unic de socializare într-un cadru unic italian, am descoperit câteva coktailuri simple, dar de efect, cu Peroni. Nici nu îmi imaginam că există și cu atât mai puțin că sunt atât de delicioase aceste cocktailuri cu bere.
Pegroni
Ingrediente:
50ml Peroni Nastro Azzuro
50ml gin
50ml Campari
50ml Martini Rosso
Preparare:
Se amestecă ginul cu Martini și Campari într-un pahar înalt plin cu gheață. La final se adaugă Peroni și se servește.
Peroni Parma
Ingrediente:
100ml Peroni Nastro Azzuro
20ml gin
15ml suc proaspăt de lămâie
1 albuș de ou
40ml puree de pepene galben
Preparare:
Se amestecă în shaker toate ingredientele cu excepția berii. Se pun în pahar și se adaugă Peroni, amestecându-se ușor. Ornați cu o felie de pepene galben și o felie de Prosciutto di Parma crocantă (prăjită puțin înainte).
Peroni Spritz
Ingrediente:
100ml Peroni Nastro Azzuro
35ml Aperol
50ml Prosecco
50ml suc de grapefruit
40ml puree de pepene galben
Preparare:
Adăugați într-un pahar Aperol, suc de grapefruit și prosecco, iar la final completați cu Peroni și gheață. Amestecați ușor. La final, ornați cu o felie de grapefruit și serviți!
Nu-mi rămâne decât să vă urez „Distracție plăcută!” & „Enjoy your cocktails!”