15 tunsori scurte pe care le ador

Tunsori scurte

Ca in fiecare vara, am ajuns in momentul in care temperaturile ridicate si plictiseala ma indeamna sa iau in considerare posibilitatea de a ma tunde scurt. Am o mie de idei si tot atatea retineri, parul tuns scurt nu vine perfect tuturor.

Totusi, daca ma decid asupra asupra unei schimbari de coafura, iata care ar fi cele 15 tunsori scurte pe care le ador  (la celebritati) si intre care s-ar da « batalia finala ».

Cred ca toate tunsorile scurte au un reper, o origine comuna, in cea a modelului, actrita si cantareata de origine engleza, ce facea furori in anii ’60, Twiggy. O linie simpla, foarte usor de coafat cu doar un strop de ceara de par sau ulei, pentru stralucire.

Tunsori scurte - Twiggy

Din anii de glorie ai Hollywood-ului, ma obsedeaza imaginea tunsorii perfecte a frumoasei Audrey Hepburn (extraordinara atat cu parul scurt cat si cu parul lung) in How to steal a million. Excelenta cu o mica palariuta extrem de chic.

Audrey Hepburn-How to Steal a Million

In adolescenta, cand venea vremea unei tunsori scurte, aveam 2 imagini pe care le prezentam alternativ coafezei (plictisite probabil de numeroasele solicitari de acest fel) : Meg Ryan, cele mai grozave coafuri pe par scurt, ador pur si simplu cum ii sta perfect fiecare suvita intr-un mod aparent neglijent, in realitate extrem de bine studiat, si Jennie Garth, Kelly din Beverly Hills 90210, atunci cand a decis sa isi schimbe look-ul angelic, renuntand la cositele blonde care o consacrasera, cred ca a devenit cea mai « solicitata » tunsoare scurta in saloanele din Bucuresti (sau cel putin asa sustineau stilistii vremii).

Meg Ryan

jennie garth

Si daca tot am mentionat schimbarea dramatica de coafura suferita de Jennie Garth, ea nu este singura care a renuntat la parul lung si senzual pentru o tunsoare scurta cu multiple posibilitati de coafare, fie ca a fost vorba de un rol (ca in cazul castigatoarei Oscarului pentru rol secundar de anul trecut, Anne Hathaway) sau o decizie pur personala.

Anne Hathaway

Anne-Hathaway

Carey Mulligan

Carey Mulligan

Charlize Theron

Charlize Theron

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin

Halle Berry

Halle Berry

Michelle Williams

Michelle Williams

Katie Holmes

katie holmes

Keira Knightley

Keira Knightley

Am lasat la final doua dintre actritele idol ale noii generatii : Shailene Woodley (Divergent) si Jennyfer Lawrence (Hunger Games), si ele renuntand recent la parul lung in favoarea unor tunsori scurte foarte chic.

Shailene Woodley

Jennyfer lawrence

Voi cum preferati parul, tuns scurt sau lung?

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

  1. Michelle Williams şi Keira ♥ Parcă m-aş tunde şi mai scurt, să mai iau din părul degradat şi să rock it like Keira! :D Nu ştiu dacă mi-ar sta bine totuşi..

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Maybelline Babylips
Anterior

Keep calm and read my Babylips

Următor

Ce ne facem cu parul degradat?