10 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj

Vă propun câteva trucuri simple pentru a vă pune în evidență frumusețea naturală. 10 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj. Pentru că din când în ar fi bine să sărim peste fondul de ten și să lăsăm tenul să respire.

Chiar și modelele, care abuzează de produsele de make-up în activitatea lor, adoptă în timpul liber un look no make-up. Dacă apelezi la trucurile potrivite poți fi la fel de frumoasă și fără machiaj. Chiar mai frumoasă, aș adăuga! Pentru că naturalețea este mereu de preferat.

Iată deci în 10 pași cum poți fi frumoasă fără machiaj:

1. Demachiază-te bine

Pentru ca tenul tău să fie proaspăt și frumos a doua zi, nu sări niciodată pentru demachiere înainte de culcare. Pielea trebuie curățată de toate impuritățile din timpul zilei. Folosește ce produse ți se potrivesc mai bine tenului tău, chiar combinând mai multe pentru o curățare eficace, în profunzime.

2. Fă sport

Sportul îți conferă acea îmbujorare naturală și o strălucire specială pe care nici cele mai bune blush-uri și iluminatoare nu ți-o pot oferi.

Ideea este să înlături celulele moarte și să stimulezi circulația sangvină la nivelul pielii. Nu este nevoie să folosești un produs sofisticat, poți obține un exfoliant foarte eficient amestecând 2 produse pe care le ai cu siguranță în casă – zahăr brun și ulei de măsline. Îl poți aplica pe față, buze și corp, iar efectulde catifelare este garantat!

4. Perie buzele cu o periuță de dinți

Poate că te surprinde puțin această sugestie, dar astfel exfoliezi eficient suprafața buzelor, stimulând circulația sângelui. Buzele vor părea mai voluminoase și vor dobândi o nuanță rozalie foarte atrăgătoare. Atenție să nu îți faci răni (nu folosi o periuță cu peri duri și nu apăsa foarte tare).

5. Folosește un balsam de buze

Este un pas foarte important pentru a fi frumoasă fără machiaj. Balsamul hrănește buzele, împiedică exfolierea lor, și le conferă un aspect natural.

6. Folosește un ser antioxidant

Pentru o strălucire naturală, apelează la un ser cu vitamina C, care îi dă un boost de luminozitate pielii. Pentru un luciu suplimentar, adaugă câteva picături de ulei de semințe de morcov sau de lemn de trandafir.

7. Hidratează-ți pielea

Este un gest esențial pentru o frumusețe fără machiaj. Utilizează o cremă intens hidratantă. Și nu uita să bei suficientă apă!

8. Retinolul

Retinolul este recunoscut pentru proprietățile sale anti-ageing. Un produs eficient este serul The Ordinary.

9. Folosește ondulatorul de gene

Înlocuiește mascara cu ondulatorul de gene.

10. Folosește un pieptăn pentru sprâncene

Piaptănă întotdeauna sprâncenele în sus pentru a părea mai dese. Iar dacă firele sunt mai rebele, poți apela la o picătură de fixativ, aplicat tot pe acest pieptăn sau periuță de sprâncene.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum purtăm borseta iarna

Următor

5 moduri chic de a purta o parka iarna aceasta