10 top modele poarta Prada

Recunosc, am cam inceput sa numar zilele ramase pana la venirea primaverii. M-am saturat de perioada aceasta a anului, iar unul din lucrurile care ma fac sa trec mai usor peste aceasta perioada este lansarea noilor colectii pentru primavara/vara 2013.  Iar pentru colectia de la Prada chiar am facut o pasiune.

Eva Herzigova, Irene Hiemstra, Raquel Zimmermann, Irina Kravchenko, Kirsten Owen, Maartje Verhoef, Saskia de Brauw, Sasha Pivovarova, Sung Hee Kim si Vanessa Axente joaca rolul principal in noul film care anunta colectia Prada pentru primavara/vara acestui an, iar responsabilul cu surprinderea personalitatilor distincte ale celor 10 femei a fost Steven Meisel.

Se cunoaste pasiunea Miucciei Prada pentru tarile asiatice si acest lucru se vede in noua colectie care are in prim plan floarea. Imi plac la nebunie ochelarii de soare cu rama cu motive florale, dar si multe din creatiile prezentate in cadrul sedintei foto. Predomina negrul, dar motivele florale dau o nota aparte acestei colectii superbe.

Iata si filmul care promoveaza noua colectie, vedetele fiind desigur cele 10 top modele.

Ceea ce este foarte interesant, Miuccia Prada spune ca nu a realizat cat de multe influente japoneze are aceasta colectie decat atunci cand totul a fost gata.

Tie cum ti se pare noua colectie Prada?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Premiile Bafta 2013

Următor

Grammys 2013