10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels

Afis Pixles

Activitatea mea favorită vara? Indoor binențeles, la cinema, unde altundeva! Deși nu am mai ajuns de ceva vreme, săptămâna aceasta am reușit să văd Pixels, o aventură digitală, după cum spune titlul său în română.

Și mi-a plăcut. Da, aș revedea Pixels, pentru 10 motive, și nu toate legate de acțiunea filmului sau de distribuție:

  • Aș revedea Pixels pentru că m-a ”aruncat” în copilărie, în atmosfera anilor ’80-’90 de la noi. Cei născuți în acea perioadă vor înțelege, cei mai tineri vor râde copios.
  • Pixels mi-a amintit de câteva dintre jocurile video cu care mă distram în copilărie (un univers mult mai simplu, dar parcă și mult mai ”adecvat” copiilor decât lumea de astăzi) – PAC-MAN, Donkey Kong, Centipede sau Tetris.
  • Îmi place Adam Sandler (eroul principal al filmului Pixels) în comedii și îi reușește un rol foarte amuzant și aici.
  • Aș revedea Pixels într-o seara fiebinte de vară, după o zi obositoare de muncă, pentru a mă destinde, pentru că am avut parte de o porție sănătoasă de râs.
  • Deși din punct de vedere al acțiunii (rasa umană trebuie să țină piept unui atac extraterestru după modelul jocurilor video clasice), Pixels este un SF veritabil, emoțiile și legăturile, care există sau se nasc între personaje, sunt cât se poate de umane și de reale.
  • Pixels este un film de văzut pentru efectele speciale – creaturile și eroii jocurilor video, în postura de atacatori ai Pământului, sunt excepțional redați, scenele de acțiune recreând exact acțiunea din jocurile video, la scară mare.
  • Aș revedea filmul Pixels și pentru Q*bert (dacă nu știți cine este, îl puteți descoperi la cinema, începând de maine), cel mai simpatic personaj din pixeli.
  • Aș revedea Pixels alături de mama și tata – erau mari fani Pac Man!
  • Pentru a revedea cele 4 modele Mini colorate pornite în misiune – aceea de a-l învinge chiar pe Pac Man.
  • Și nu în ultimul rând, pentru subiectul original.

Vă recomand filmul Pixels, o aventură digitală de văzut la cinema neapărat în 3D. Pixels va fi lansat în cinematografe vineri, 24 iulie, fiind distribuit în România de InterComm Film.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de film:
Recomandare film: Elysium
Seriale de urmarit
Never lose FOCUS
The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita
Cronica de film: Mortdecai

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Operatiunea demachierea
Anterior

Operațiunea demachierea sau surprizele din frigider

Blind Holiday
Următor

Blind Holiday: ai pleca în vacanță fără să știi unde?